Έφτασε η αγαπημένη εποχή του χρόνου πάλι! Κάντε χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τη πλήρη γκάμα smartphones και έξυπνων connected συσκευών της Alcatel! Η Alcatel καλύπτει κάθε σας επιθυμία – προσφέροντας έξυπνη, καινοτόμα και οικονομικά προσιτή τεχνολογία για όλες τις ηλικίες εξασφαλίζοντας ότι είστε συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή.

IDOL 4

Οι έφηβοι και οι ενήλικες γκατζετάκηδες θα λατρέψουν το IDOL 4: η πρώτη συσκευή Alcatel που έρχεται μαζί με τα Virtual reality headsets, και θα τους μυήσει στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Το πιο premium smartphone της Alcatel οδηγεί τον χρήστη σε ένα ταξίδι στον εικονικό κόσμο με μια σειρά από βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βελτίωση όλων των εμπειριών είναι η καρδιά του πλήρως αναστρέψιμου IDOL 4. Πράγματι, ένα άγγιγμα πάνω στο μοναδικό πλήκτρο BOOM του IDOL 4 μπορεί να ενισχύσει το μπάσο στα αγαπημένα σας κομμάτια, να τραβήξει κατευθείαν φωτογραφίες, ή να βελτιώσει τις δυνατότητες gaming.

Τιμή: 299,00 €

Δείτε όλα τα προϊόντα της Alcatel ΕΔΩ.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

POP 4

Με το Alcatel POP 4, ένας έφηβος σίγουρα ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Η πιο POPular συσκευή έχει ένα λεπτό σώμα, μία fully laminated οθόνη για καλύτερη απόδοση χρωμάτων και κάμερες ανάλυσης 8MP πίσω και 5MP μπροστά (και οι δύο είναι εξοπλισμένες με φλας για καλύτερες selfies!).

Η συσκευή δεν είναι απλά ένας θεατής, συνδυάζει κομψό σχεδιασμό με ισχυρή απόδοση. Εξοπλισμένο με 4G συνδεσιμότητα για γρήγορη περιήγηση και με μια ισχυρή μπαταρία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αναπαραγωγής μουσικής, η σειρά smartphone POP 4 είναι το τέλειο δώρο για να το τοποθετήσετε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Τιμή: από 99,00 €

SHINE LITE

Εμπνευσμένο από τις πρόσφατες τάσεις στη διακόσμηση και αρχιτεκτονική, οι οποίες αναμειγνύουν το γυαλί και το μέταλλο, το νέο Alcatel smartphone απρόσκοπτα συνδέει ένα στερεό μεταλλικό πλαίσιο με γυαλί 2.5D. Οι άκρες του σχηματίζουν μία κομψή καμπύλη βασισμένη στην τεχνολογία κοπής διαμαντιού για ομαλή πρόσφυση.

Επιπλέον, το λεπτό SHINE LITE διαθέτει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η συσκευή επιτρέπει να τραβήξεις εξαιρετικές φωτογραφίες με την κάμερα ανάλυσης 13MP με dual tone φλας στο πίσω μέρος και με την κάμερα 5MP με φλας στο μπροστινό μέρος. Εξασκήστε τις δεξιότητές σας και παίξτε με τις ολοκληρωμένες διασκεδαστικές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας, όπως η Faceshow, που σας επιτρέπει να τραβήξετε ξεκαρδιστικά βίντεο που συνδυάζουν τις selfies σας σε μικρές δόσεις.

Τιμή: 199,00

Εάν αναζητάτε δώρα για να ευχαριστήσετε τα παιδιά σας, τους έφηβους γκατζετάκηδες, ή τον εαυτό σας… μην ψάχνετε μακριά από τη νέα εκπληκτική σειρά προϊόντων Alcatel … αυτό είναι το περιτύλιγμα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης