Η Acer ανακοίνωσε το νέο notebook Swift 5 για χρήστες που επιζητούν την απόλυτη φορητότητα και την άψογη επίδοση με μία δόση style. Με μία οθόνη 15-ιντσών, το κομψό σασί του ζυγίζει λιγότερο από 1 kg και είναι ιδανικό για όσους μετακινούνται συνεχώς. Το Swift 5 υποστηρίζει Windows 10 και διαθέτει τους τελευταίους επεξεργαστές Intel® Core™ , προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και ολοήμερη διάρκεια μπαταρίας.

“Είχαμε ένα εξαιρετικό feedback για το ιδιαίτερα λεπτό Swift 5 των 14-ιντσών κι έτσι τώρα πιέζουμε ακόμα περισσότερο τα όρια με το μοντέλο των 15.6-ιντσών,” τόνισε ο Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc.“Διατηρήσαμε το βάρος κάτω από το 1 kg χρησιμοποιώντας ultra-narrow πλαίσια και ένα οριακά μεγαλύτερο σασί.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Full HD IPS touchscreen του Swift 5 έχει ένα ιδιαίτερα στενό πλαίσιο μόλις 5.87 mm, επιτυγχάνοντας το εξαιρετικό 87.6% της αναλογίας οθόνης-μεγέθους που μεγιστοποιεί την εμπειρία προβολής. Το Swift 5 υποστηρίζει την τεχνολογία Color Intelligence™ της Acer, η οποία προσαρμόζει δυναμικά το gamma και τον κορεσμό σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας τα χρώματα της οθόνης και τη φωτεινότητα χωρίς αποκοπές ή υπερ-κορεσμό, ενώ η τεχνολογία Acer BluelightShield επιτρέπει την προσαρμογή της εκπομπής μπλε φωτός από την οθόνη κατά τις παρατεταμένες ώρες χρήσης.

Το Swift 5 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά συμπεριλαμβανομένου του πολύ ελαφριού κράματος μαγνησίου-λιθίου, για το επάνω και το κάτω μέρος και του κράματος μαγνησίου-αλουμινίου για extra σταθερότητα στην περιοχή ανάπαυσης της παλάμης. Χάρη στο οπίσθια LED φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, οι χρήστες μπορούν να εργαστούν αποτελεσματικά κατά τις μετακινήσεις τους όλη μέρα αλλά και τη νύχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με στους επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Intel®, το Acer Swift 5 προσφέρει μία εμπειρία υψηλής ταχύτητας, με ολοήμερη διάρκεια μπαταρίας. Το Swift 5 διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα Intel® Wireless-AC 9560 2×2 802.11ac, επιτυγχάνοντας Gigabit επιδόσεις που βελτιώνουν την εμπειρία του streaming, του sharing, του conferencing και του gaming.

Η δυνατότητα SSD αποθήκευσης έως και 1 TB σε συνδυασμό με τα έως και 16 GB της DDR4 μνήμης κάνουν το σύστημα γρήγορο και με άμεση ανταπόκριση. Παράλληλα, η συνδεσιμότητα επιτυγχάνεται μέσω μίας θύρας USB 3.1 Type-C Gen 2 (10 Gbit/s μετάδοση δεδομένων, υποστηρίζοντας την παροχή ενέργειας και την έξοδο της οθόνης), δύο θύρες USB 3.1 Type-A (η μία με δυνατότητα φόρτισης εκτός λειτουργίας), μία θύρα HDMI και έναν SD card reader. Το Swift 5 υποστηρίζει το Windows Hello μέσω ενός αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος, επιτρέποντας στους χρήστες την πρόσβαση στα accounts τους ταχύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τις τιμές για την κάθε τοπική αγορά, παρέχουν τα σημεία πώλησης της Acer μέσω του www.acer.com.

Το νέο Acer Swift 5 ανακοινώθηκε στη συνέντευξη τύπου next@acer που δόθηκε στη Νέα Υόρκη και στην οποία η εταιρεία ανακοίνωσε διάφορες νέες συσκευές και λύσεις για gamers,creators, οικογένειες, μαθητές και επαγγελματίες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.adcer.com/nextatacer.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης