Του Παύλου Κρούστη

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο ΟΤΕ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, ενημέρωσε ότι η υπηρεσία COSMOTE TV GO θα γίνει σύντομα διαθέσιμη και για πελάτες άλλων παρόχων, εκτός της COSMOTE.

Η εταιρεία θα δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε χρήστη να απολαύσει τα προνόμια της COSMOTE TV, χωρίς να απαιτείται πλέον να είστε συνδρομητής της COSMOTE. Μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, θα μπορείτε να συνδεθείτε με τα στοιχεία συνδρομητή σας στην υπηρεσία, μέσω smartphone, tablet, PC και προς το τέλος της χρονιάς μέσω Android Box.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν ανακοινώθηκε ακόμα ημερομηνία διάθεσης, αλλά ούτε και η τιμολογιακή πολιτική, όμως θα είναι διαθέσιμα και τα προνόμια της υπηρεσίας, όπως το On Demand και το Replay TV, για όλους, ενώ παράλληλα ο κ. Τσαμάζ ανέφερε ότι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα είτε να αποκτήσουν συνδρομή ορισμένου χρόνου, είτε να νοικιάσουν συγκεκριμένο πρόγραμμα (ταινία/αγώνα/εκπομπή), καθώς ανέφερε ότι σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν όλες τις ευκολίες που προσφέρει η υπηρεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης