Σύμφωνα με τον αναλυτή Mark Gurman, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο iPad προς το τέλος της χρονιάς. Στο συμπέρασμα αυτό φτάνει ο αναλυτής στην αναφορά που έχει ως θέμα την επέκταση του τμήματος κατασκευής επεξεργαστών της Apple, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι αναμένονται και νέα laptop, αλλά και desktop από την Apple εντός του 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο iPad αναμένεται να λειτουργεί με μηχανή γραφικών κατασκευασμένη από την Apple, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχει dedicated chip για την τεχνητή νοημοσύνη.

Οι πρώτες φήμες για το νέο iPad είχαν ακουστεί από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo τον Οκτώβριο 2017, ο οποίος είχε πηγές εντός της Apple. Ο Kuo είχε αναφέρει τότε ότι το νέο iPad θα έχει ανανεωμένο σχεδιασμό, Face ID λειτουργία και τη 3D τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου που χρησιμοποιεί το iPhone X. Παράλληλα αναμένεται να έχει μικρότερα bezels.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα εντός των σημειώσεων της ενημέρωσης iOS 11.3 beta βρέθηκε αναφορά για κάποιο “μοντέρνο iPad”, το οποίο προφανώς αποτελεί κωδική ονομασία για το νέο μοντέλο της σειράς. Εάν συμπεριληφθεί η Face ID λειτουργία, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε και τη λειτουργία portrait για τις selfies, όπως και τα νέα animoji.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης