Ο όμιλος Candy Hoover παρουσιάζει σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο τις καινοτομίες της Candy και της Hoover στις εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές, όπως το καινοτομικό σύστημα θερμής συντήρησης και μια πλήρη γκάμα ψηφιακά διασυνδεδεμένων εντοιχιζόμενων φούρνων.

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο στην έκθεση Eurocucina 2018 στο Μιλάνο, με έκταση πάνω από 1.200 τετραγωνικά μέτρα, ο όμιλος Candy παρουσιάζει αυτές τις ημέρες όλη την τεχνογνωσία του στις εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές, με τις δύο πασίγνωστες εδώ και δεκαετίες μάρκες, την Candy και τη Hoover. Το περίπτερο βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα «Η τεχνολογία για την κουζίνα», αφιερωμένη αποκλειστικά στην εξέλιξη των εντοιχιζόμενων οικιακών συσκευών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στοχεύοντας στην πρωτοκαθεδρία στις οικιακές συσκευές κουζίνας, ο όμιλος παρουσιάζει προϊόντα, που αντιπροσωπεύουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε μάρκας. Έτσι, η Hoover, ως κορυφαία μάρκα τεχνολογικής καινοτομίας και εκλεπτυσμένου design παρουσιάζει ένα καινοτομικό σύστημα θερμικής συντήρησης τροφίμων. Αντίστοιχα, η Candy παρουσιάζει όλη τη σειρά της από φούρνους με δυνατότητα ψηφιακής επικοινωνίας, καθώς επενδύει αποφασιστικά στη διασύνδεση και στις «έξυπνες» συσκευές.

Hoover: Καινοτομία, στυλ και φροντίδα

Το κορυφαίο προϊόν της Hoover που κερδίζει ήδη τις εντυπώσεις στην Eurocucina 2018 είναι το σύστημα θερμής συντήρησης, η τελευταία εφεύρεση της μάρκας στο χώρο της διατήρησης τροφίμων, μια πατενταρισμένη καινοτομία του ομίλου Candy, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με πανεπιστημιακούς ερευνητές και επιτρέπει σε κάθε χρήστη να έχει «έτοιμα για σερβίρισμα» γεύματα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!Μάλιστα,το νέο αυτό σύστημα της Hoover προσφέρει τη λειτουργία αργού μαγειρέματος», ανανεώνοντας έτσι τις παραδοσιακές μεθόδους μαγειρέματος
.
Ταυτόχρονα, στραμμένη πάντα προς το μέλλον της κουζίνας, η Hoover παρουσιάζει τη δική της πρόταση κουζίνας τόσο ως διαδραστική εμπειρία μέσω εικονικής πραγματικότητας όσο και ως μια πλήρη στημένη και λειτουργική κουζίνα με όλες τις συσκευές! Έτσι, οι επισκέπτες της έκθεσης θα δουν την «Κουζίνα του μέλλοντος» της Hoover με τις επαγωγικές εστίες, τον απορροφητήρα, τα πλυντήρια πιάτων και ρούχων και το στεγνωτήριο, όλα διασυνδεδεμένα ασύρματα μεταξύ τους με κέντρο επικοινωνίας τον υψηλής απόδοσης εντυπωσιακό φούρνο Vision 2.0 με την ενσωματωμένη οθόνη αφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Hoover: Κουζίνα του Μέλλοντος

Candy: Πλήρης διασύνδεση και πάντα με ιταλικό στυλ

Από την πλευρά της, η μάρκα Candy είναι ταυτισμένη με την προσφορά στιβαρών και αποδοτικών λύσεων στην καθημερινότητα των πελατών της. Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για τον απλό, αλλά πάντα ευφυή τρόπο επικοινωνίας και χειρισμού τους, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρουν τεχνολογία αιχμής, πρακτικό design και μια άριστη σχέση τιμής και ποιότητας.

Στην Eurocucina,η Candy έχει ως κεντρικό θέμα της τις έξυπνες συσκευές και την πλήρη διασυνδεσιμότητά τους, με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο άνεσης στη χρήση, πρακτική και απλή σχεδίαση και δυνατότητα ψηφιακής επικοινωνίας και χειρισμού μέσω φωνής, δηλαδή ένα πλήρες πακέτο χαρακτηριστικών που αντιπροσωπεύουν την ιταλική ιδιοφυΐα, συνδυάζοντας καινοτομία και ευκολία στη χρήση. Σε αυτή τη κατεύθυνση, παρουσιάζει την πρώτη στο κόσμο σειρά φούρνων με ασύρματη επικοινωνία που στο εξής θα καταστήσει την τεχνολογία Wi-Fi βασικό στοιχείο της καθημερινότητας μας! Το κορυφαίο προϊόν που θα γνωρίσουν οι επισκέπτες είναι ο φούρνος Watch & Touch, μια μοναδική συσκευή με ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη αφής, που καθοδηγεί το χρήστη στην προετοιμασία του φαγητού με ένα απλό άγγιγμα, ενώ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ρυθμίσεις και επιλογές.

Candy: Φούρνος Watch & Touch Cook

Επίσης, η Candy παρουσιάζει τις πλήρως ανανεωμένες -αισθητικά και τεχνολογικά- σειρές προϊόντων της, την πρώτη σε πωλήσεις Candy Timeless, αλλά και την κορυφαία σειρά Candy Elite, υπογραμμίζοντας έτσι τη φιλοσοφία της, αλλά και το που σκοπεύει να φθάσει στα επόμενα χρόνια.

Όπως σχολίασε ο Στέφανος Άρμπερ, Διευθυντής Marketing και After Sales Υπηρεσιών της Candy Hoover Hellas A.E. «…η Eurocucina είναι μια διεθνής έκθεση όπου παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του εντοιχισμού, έναν τομέα όπου ο όμιλος μας εστιάζει και επενδύει στρατηγικά τα τελευταία χρόνια, έχοντας πλέον να επιδείξει πολύ πλούσιο περιεχόμενο. Η εστίαση στον εντοιχισμό, μας έχει οδηγήσει να αναπτύσσουμε διαρκώς μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα, που ανταποκρίνονται άμεσα στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Για παράδειγμα οι νέοι φούρνοι μας προσφέρουν συνδυασμό από πολύ μεγάλες χωρητικότητες -από 68 έως 80 λίτρα- με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει από πλήρη τηλεχειρισμό μέσω Wi-Fi και επίβλεψη μέσω κάμερας, βυθιζόμενους διακόπτες και μηχανισμούς πόρτας, έως λειτουργίες μαγειρέματος και με ατμό. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο τζίρος των πωλήσεων μας στην Ελλάδα σε εντοιχιζόμενα προϊόντα έχει αυξηθεί κατά 130% τα 3 τελευταία χρόνια. Μια τάση που οφείλεται κυρίως στην αύξηση των πωλήσεων μας σε φούρνους και εστίες. Στις ίδιες κατηγορίες, το τοπικό μερίδιο αγοράς σε αξίες έχει αυξηθεί κατά 150%, φθάνοντας από 1% σε 2,5%.

Αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, γιατί φαίνεται, ότι η προσπάθεια μας αναγνωρίζεται από τους καταναλωτές, που εμπιστεύονται τα προϊόντα μας ολοένα και περισσότερο. Στόχος μας με βάση και το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης, είναι να ξεπεράσουμε σε συνολικό μερίδιο το 6% στην αγορά του εντοιχισμού, γεγονός που σημαίνει, ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε έρευνα και ανάπτυξη νέων καινοτόμων τεχνολογιών και προϊόντων, που στόχο έχουν να απλουστεύουν την ζωή των καταναλωτών στην κουζίνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης