Με τον ελεύθερο χρόνο να είναι πλέον ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά του σύγχρονου καταναλωτή, η LG Electronics (LG) πιστή στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της, αναπτύσσει προοδευτικές και καινοτόμες λύσεις για το σπίτι με στόχο να διευκολύνει τη διαδικασία των καθημερινών, αναγκαίων υποχρεώσεων του σπιτιού και να του προσφέρει ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθεί με όλα όσα τον ενδιαφέρουν.

Συγκεκριμένα με τoφιλικό προς το περιβάλλον και αποδοτικό πλυντήριο διπλού κάδου LG TWIN Wash™ και το καινοτόμο ψυγείο LG InstaView Door-in-Door™, η εταιρεία αλλάζει τα δεδομένα για δύο από τις σημαντικότερες δουλειές του σπιτιού εξασφαλίζοντας περισσότερο προσωπικό χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κερδίζοντας πίσω τον ελεύθερο χρόνο

Το πλυντήριο LG TWIN Wash™, με δυνατότητα πλύσης σε δύο ξεχωριστούς κάδους ταυτόχρονα, ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό και την αισθητική του. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο “κύριος κάδος” να επιτρέπει πλύση με ατμό για μεγαλύτερο φορτίο έως 12 κιλά, ενώ ο“μίνι κάδος” είναι ιδανικός για τα ευαίσθητα ρούχα ή για φορτίο μικρότερου όγκου έως 2 κιλά. Με μόλις 49 λεπτά για την ολοκλήρωση της πλύσης και με τη δυνατότητα της παράλληλης, ανεξάρτητης πλύσης, ο ελεύθερος χρόνος αυξάνεται.

Επιπλέον, με την εφαρμογή LG SmartThinQ™ ο χρήστης της συσκευής απολαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία καθώς μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi και να θέσει σε λειτουργία το πλυντήριο είτε βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο, στο γραφείο ή στο αγαπημένο του εστιατόριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ορισμός της καινοτομίας και της πρακτικότητας με το ψυγείο LG InstaView

Το ψυγείο InstaView Door-in-Door™ δεν είναι απλά καινοτόμο και έξυπνο. Η αισθητική και η σχεδίασή του αποτελούν από μόνα τους μια δήλωση. ‘Χτυπώντας’ απλά δύο φορές το γυάλινο πάνελ, αυτό φωτίζει προβάλλοντας το περιεχόμενο του ψυγείου χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να ανοίξει την πόρτα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και ενέργεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρούνται τα τρόφιμα πιο φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα και να αυξάνεται η ενεργειακή απόδοση (έως 41% λιγότερες απώλειες ψυχρού αέρα).

Η LG Electronics συνεχίζει να εξελίσσεται για να είναι σε θέση να προβλέψει καλύτερα τις ανάγκες του πολυάσχολου σύγχρονου ατόμου κάνοντας την καθημερινότητά του πιο εύκολη με τις νέες οικιακές συσκευές υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης