Η Sony ανακοίνωσε τους νέους προβολείς λέιζερ Z-Phosphor: δύο νέα LaserLite μοντέλα. Στην προσπάθεια της αποδοτικότερης χρήσης της συγκεκριμένης τεχνολογίας, οι VPL-PHZ10 και VPL-PWZ10 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παρουσιάσουν τη λέιζερ τεχνολογία σε σχολικές αίθουσες και εταιρικά meeting.

Σύμφωνα με τη Sony, οι laser βιντεοπροβολείς φέρνουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτά τα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης ποιότητας εικόνας, εξαιρετικής αναπαραγωγής χρωμάτων, ενώ δεν έχουν καμία ανάγκη για συντήρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτά τα πλεονεκτήματα είναι εφικτά πλέον με την προσθήκη νέου φακού fixed wide zoom και στα δύο μοντέλα, δίνοντας έτσι την επιλογή χαμηλότερου κόστους και υψηλότερης ποιότητας με σταθερή φωτεινότητα στα 4.500 lumens για 12.000 ώρες (περίπου 5 χρόνια κανονικής χρήσης). Οι προβολείς μπορούν επίσης να επιτύχουν έως και 5.000 lumens όταν απενεργοποιείται το mode σταθερής φωτεινότητας.

Για να δείτε περισσότερες συσκευές προβολής SONY, πατήστε ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τις αναλύσεις και τα δύο μοντέλα φέρνουν εντυπωσιακές επιδόσεις με τον PHZ10 να είναι WUXGA (1920×1200) και WXGA (1366×1280) για τον PWZ10.

Οι δύο νέοι προβολείς έχουν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και χαμηλή στάθμη θορύβου για χρήση σε ακαδημαϊκά και εταιρικά περιβάλλοντα.

«Οι χρήστες των video projectors χρειάζονται περισσότερες επιλογές, καθώς κάθε δωμάτιο είναι διαφορετικό και χρειάζεται διαφορετική εγκατάσταση ο κάθε προβολέας», αναφέρει ο Yoshi Koike, marketing manager for business projectors της Sony Electronics. «Με αυτά τα δύο νέα μοντέλα πλέον οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε ολική λύση laser, ενώ στο παρελθόν έπρεπε να χρησιμοποιήσουν μια μίξη από laser και λάμπες λόγω κόστους».

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης