Τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι οι καταναλωτικές τάσεις ακολουθούν τα χνάρια των αγορών του εξωτερικού. Έννοιες όπως Κυριακάτικο Brunch, το Baby shower, το Halloween πλέον αποτελούν γνωστές έννοιες και μάλιστα αγαπητές και για το ελληνικό κοινό. Μια από τις πιο ισχυρές ενέργειες στον τομέα του εμπορίου, είναι η Black Friday με τις πιο δελεαστικές προσφορές σε εποχή μη εκπτώσεων. Η ως τώρα αμερικάνικη συνήθεια έχει στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις εξαιρετικές εκπτώσεις, με τις οποίες βγαίνουν όλοι κερδισμένοι. Οι Έλληνες καταναλωτές δεν χρειάζονται επιπλέον λόγους για να αγαπήσουν αυτήν την τάση. Γι’ αυτό λοιπόν, στην ερώτηση «Είχες και στο χωριό σου Μπλακ Φράιντεϊ;», μπορείτε να απαντάτε με σαφήνεια «Ναι είχαμε και στο χωριό μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κωτσόβολος ήταν πάντα εδώ με προσφορές μεγάλες και στις προσφορές της Μαύρης Παρασκευής δεν θα μπορούσε παρά να είναι εκεί, γιατί θέλει να βγαίνουν όλοι κερδισμένοι! Εμπνευσμένος από τον τόπο του, τα ‘Ανω Κωτσοβολιώτικα με τα μεγάλα πλατάνια, δίνει στον κόσμο την Μαύρη Παρασκευή αυτό που επιθυμεί: προσφορές μοναδικές με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όπως: Σεμεδάκια τηλεοράσεων, Ιονιστή Καταχνιάς, Ντρόουν Σαλαγίσματος, Μπλουτούθ Σπίκερ Φλογέρας, Καθαριστή Προβάτων, Κουζινομηχανές Δολώματος και όλα σε τιμή γκλίτσας.

Γεννημένος στις 7 Νοέμβρη του 1930, ο Παρασκευάς ο Κώτσος, ιδιοκτήτης του παντοπωλείου στη δεύτερη πλατεία, δίπλα από τις πηγές και κάτω από το σπίτι της Μαριγώς του Γιώργη, φέρνει για πρώτη φορά στο χωριό τη Μαύρη Παρασκευή ή όπως την ονόμασε στη συνέχεια ο δάσκαλος του χωριού «Μπλακ Φράιντεϊ». Ποιος όμως είναι ο Παρασκευάς και πώς οδηγήθηκε στη Μαύρη Παρασκευή; «Θα χάλαγε η φέτα» εξομολογείται ο ίδιος σε μια συνέντευξη που θα σου σηκωθεί η τρίχα.

Δες πώς ξεκίνησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν όψει Μπλακ Φράιντεϊ, ο Κωτσόβολος θέτει δίλημμα: γκλίτσες ή 70 ίντσες; Οι γνώμες πολλές, οι συζητήσεις ακόμα περισσότερες, αλλά μετά από γκάλοπ, με συντριπτική πλειοψηφία, φαίνεται πως οι 70 ίντσες βγήκαν εκτός συναγωνισμού. Μάλιστα μετά την αποπεράτωση του γκάλοπ κάτοικοι έτρεξαν στον Κωτσόβολο για να αποκτήσουν 49, 55 και 65 ίντσες σε τιμές Μπλάκ Φράιντεϊ.

Σπεύσατε στον Κωτσόβολο! Την Μπλακ Φράιντεϊ παραδίδει τουτόριαλ μοναδικά όπως και οι προσφορές του:

  • Πώς μπορείς να βάλεις εύκολα γούφερ στο τρακτέρ
  • Πώς το ντρόουν μπορεί να αντικαταστήσει το τσομπανόσκυλο
  • Πώς εξοπλίζεις εύκολα ένα νεόδμητο μαντρί με τηλεοράσεις 75 ιντσών, δίπορτα ψυγεία, στερεοφωνικά, κ.α.

Το πανηγύρι ξεκινά πολύ σύντομα. Μέχρι τότε, προλάβετε:

  • Την οικονομικότερη QLED της αγοράς – Samsung 4K Smart QLED TV QE55Q6F – Από 1999€ στα 1299€!
  • Όλες οι λευκές συσκευές με όφελος έως 50%!
  • Τηλεόραση JVC 48″ – Από 399€ στα 299€!
  • Xbox One S (500GB) + 3 μήνες Xbox Live Gold συνδρομή + 3 μήνες Xbox Game Pass (πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια) – Από 279€ στα 199,90€!

Για απίστευτες προσφορές μείνετε συντονισμένοι στο www.kotsovolos.gr ή ακολουθήστε την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/Kotsovolos. Σας περιμένουν μοναδικοί διαγωνισμοί και νέα για τη Μαύρη Παρασκευή, γιατί οι εκπλήξεις ήρθαν νωρίτερα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης