Η χρονιά φτάνει στο τέλος της. Το εορταστικό κλίμα έχει μπει για τα καλά και οι πολύτιμες στιγμές με τους αγαπημένους μας καθορίζουν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Τα Χριστούγεννα όμως πέρασαν κι εσείς ακόμα δεν έχετε βρει δώρα για τους αγαπημένους σας; Ψάχνετε για δώρα τελευταίας στιγμής και δεν ξέρετε πού θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές; Το πρόβλημά σας λύθηκε. Κάντε Unbox Xmas στο Πλαίσιο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μοναδικές τιμές και τεράστια ποικιλία σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Ανεπανάληπτες προσφορές σε πολλές κατηγορίες για δώρα που σίγουρα θα συναρπάσουν τους συγγενείς και τους φίλους σας.

Αποκτήστε το DELL Inspiron 5567-7125 200€ φθηνότερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Πλαίσιο μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα laptops της αγοράς για όλες τις ανάγκες σας. Σε εξαιρετική προσφορά βρίσκουμε το Inspiron 5567-7125 της DELL. Έρχεται με τον 7ης γενιάς επεξεργαστή της Intel, Core i7-7500U για κορυφαία απόδοση. Συνδυάζεται με 8GB μνήμης RAM τύπου DDR4, αυτόνομη κάρτα γραφικών που βασίζεται στο AMD R7 445 με 4GB μνήμης, ενώ για να ανοίγουν οι εφαρμογές σας αμέσως διαθέτει SSD χωρητικότητας 256GB. Ζυγίζει μόλις 2,3 κιλά οπότε μπορείτε να το έχετε συνέχεια μαζί σας.

Turbo-X Cerberus Xmas Edition Desktop τώρα μόνο 599€!

Τρομερές προσφορές θα βρείτε όμως και σε desktops. Είτε πρόκειται για games, είτε για απαιτητικές εφαρμογές γραφείου, ο Turbo-X Cerberus Xmas Edition αποτελεί ιδανική λύση. Ο AMD Ryzen 3 1200 μαζί με τα 8GB μνήμης τύπου DDR4 θα αντεπεξέλθουν σε κάθε εργασία που θα του αναθέσετε. Η κάρτα γραφικών του, με το AMD RX 550 με 4GB αποκλειστικής μνήμης σας βάζει για τα καλά στο παιχνίδι των εντυπωσιακών γραφικών, της ρεαλιστικής κίνησης και των πολλών καρέ. Ταυτόχρονα ο σκληρός δίσκος HDD στο 1TB θα σου προσφέρει άπλετο αποθηκευτικό χώρο για κάθε σας αρχείο και εφαρμογή. Το πακέτο συμπληρώνεται από το gaming πληκτρολόγιο Horus RGB και το gaming mouse GM 900.

Samsung LED TV UE49MU6202 49' 4Κ Ultra HD Curved Smart στα 579€

Αν ψάχνετε για τηλεοράσεις μπορείτε να βρείτε μία εκπληκτική Samsung 4K 49″:

Turbo-X LED TV TXV-U5050SMT 50' 4Κ Ultra HD Smart στα 399€

 Ενώ αν θέλετε κάτι οικονομικότερο…

Θέλετε να ζήσετε την εμπειρία του ρεαλιστικού ήχου βλέποντας την αγαπημένη σας ταινία; Η Samsung σας κάνει πραγματικότητα ό,τι ζητήσετε με το Soundbar Samsung HW-M450. Ένα 2.1 σύστημα συνολικής ισχύος 320 Watt που θα σας εντυπωσιάσει με τις εκρηκτικές επιδόσεις του. Είναι εξοπλισμένο με ασύρματο subwoofer και με τη λειτουργία Surround Sound Expansion αποδίδει απίστευτα ρεαλιστικό ήχο σε όλο το χώρο. Συνδέεται μέσω bluetooth για να κάνετε τις ρυθμίσεις σας πανεύκολα, μπορείτε να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής, αλλά και να το δικτυώσετε ασύρματα με άλλες συσκευές.

Με ισχύ 320W, προηγμένες δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης και ήχο surround στα 249€

Αν θέλετε να μοιράζεστε την κάθε σας στιγμή με φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, τότε μπορείτε να βρείτε φωτογραφικές κάμερες DSLR για όλα τα γούστα.

Nikon D3400 με δώρο τρίποδο και τσάντα μεταφοράς!

Η Nikon D3400 είναι μία προηγμένη κάμερα με μεγάλο αισθητήρα DX φορμά 24.2 MP που καταγράφει πεντακάθαρες, φωτεινές φωτογραφίες ακόμη και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.

Με αισθητήρα στα 18 MP, επεξεργαστή DIGIC 4+ και υψηλό εύρος ISO για φωτεινές λήψεις στο σκοτάδι, και δεύτερο φακό για φωτογραφίες που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε, η Canon DSLR EOS-1300D είναι για εσάς.

Στο Πλαίσιο μπορείτε να βρείτε SUPER δώρα για όλους τους αγαπημένους σας, από ευχετήριες κάρτες και gadgets, μέχρι διακοσμητικά και χριστουγεννιάτικα στολίδια. 

Φυσικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι όταν μπείτε σε κάποιο κατάστημα του Πλαισίου, οι άνθρωποι εκεί σας υποδέχονται με ζεστό καφέ & πεντανόστιμα μελομακάρονα, ενώ ντύνουν κάθε δώρο που αγοράζετε με χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα και το βάζουν σε Super τσάντα δώρου που του ταιριάζει. Παράλληλα σας κάνουν δώρο ημερολόγιο με έργο γνωστού καλλιτέχνη για να είστε οργανωμένοι… και το νέο έτος!

Τέλος, στα καταστήματα Πλαίσιο μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες αξίας 1,99€, προσφέροντας για την ενίσχυση των σχολείων της Μάνδρας και της Αττικής, με σχολικά είδη και τεχνολογικό εξοπλισμό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης