Το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με περισσότερο νέο υλικό για νέες σειρές, αλλά και όσες έχουν ανανεωθεί.

Η πλατφόρμα ανακοίνωσε και το πρόγραμμά της για τον Ιούνιο του 2018 με νέο περιεχόμενο στις πρωτότυπες σειρές της, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ, τις πρωτότυπες παιδικές σειρές, αλλά και τις εβδομαδιαίες προβολές.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Sense8: Το Φινάλε (8/6/2018)
Sense 8: The Series Finale

Από τους δημιουργούς του “The Matrix” και “Babylon 5” έρχεται αυτή η σειρά όπου 8 άνθρωποι μπορούν μέσω τηλεπάθειας να βιώσουν ίδια πράγματα.

Ο Λουκ Κέιτζ της Marvel (22/6/2018)
Marvel’s Luke Cage

Σκληρός, πρώην κατάδικος, με φούτερ με κουκούλα, παλεύει να καθαρίσει το όνομά του και να σώσει τη γειτονιά του. Δεν έψαχνε για καβγά, αλλά όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

GLOW: Οι Λαμπερές Κυρίες του Wrestling (29/6/2018)
GLOW

Στα 80s, μια παρέα κοινωνικά απροσάρμοστων γυναικών ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους ως οι “Λαμπερές Κυρίες του Wrestling”. Από την ομάδα του “Orange Is the New Black”.


13 Νοέμβρη: Επίθεση στο Παρίσι (1/6/2018)
November 13: Attack on Paris

Επιζώντες και διασώστες αφηγούνται ιστορίες τρόμου, καλοσύνης και γενναιότητας από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου του 2015 στο Παρίσι.

Και Τώρα οι Τρεις Μας: Σεζόν 3 (1/6/2018)
You Me Her

Για να τονώσουν την ερωτική τους ζωή, οι γιάπηδες Τζακ και Έμα προσλαμβάνουν μια συνοδό. Τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή όταν βγαίνουν στην επιφάνεια αισθήματα.

Φίλα με Πρώτα (29/6/2018)
Kiss Me First

Μια μοναχική γυναίκα εθισμένη σε ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας πιάνει φιλία με ένα party girl και μυείται σε έναν κόσμο γεμάτο συγκινήσεις και σκοτεινά μυστικά.

Μαρτσέλα: Σεζόν 2 (8/6/2018)
Marcella

Παρά τον προβληματικό γάμο, μια τραγική απώλεια, τα μπλακάουτ και τις δυσκολίες της μητρότητας, μια αστυνομικός στο Λονδίνο συνεχίζει να διαπρέπει στη σύλληψη δολοφόνων.

Πακίτα Σάλας: Σεζόν 2 (29/6/2018)
Paquita Salas

Η Πακίτα, μία από τις καλύτερες ατζέντισσες της δεκαετίας του ‘90, χάνει ξαφνικά τον μεγαλύτερο πελάτη της και ψάχνει πλέον απεγνωσμένα να βρει νέους σταρ

Το Ράντσο: Μέρος 5 (15/6/2018)
The Ranch

Ο Κολτ δοκίμασε την τύχη του στον επαγγελματικό αθλητισμό, χωρίς επιτυχία. Αναγκάζεται να επιστρέψει στην οικογένειά του και στην αγροτική ζωή και να κάνει μια νέα αρχή. Unsolved:



Tupac & Biggie (18/6/2018)
Unsolved: Tupac & Biggie

Μια αστυνομική σειρά, εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, που αφηγείται τις δύο μεγάλες αστυνομικές έρευνες που έγιναν για τη δολοφονία των Τούπακ Σακούρ και Μπίγκι Σμολς.

Στο Δάσος (29/6/2018)
La Forêt

Όταν μια έφηβη εξαφανίζεται από ένα χωριό κοντά στο Δάσος των Αρδεννών, η τοπική αστυνομία και μια ανήσυχη δασκάλα ξετυλίγουν σιγά σιγά το νήμα ανησυχητικών μυστικών.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Ο Άλεξ Ψάχνει την Αγάπη (8/6/2018)
Alex Strangelove

Ο Άλεξ Τρούλοβ τελειώνει το σχολείο και είναι αποφασισμένος να χάσει την παρθενιά του, κάτι για το οποίο ανυπομονούν η υπομονετική κοπέλα του και οι θεότρελοι φίλοι του.

Ραντεβού με τα Αφεντικά (15/6/2018)
Set It Up

Δύο εξαντλημένοι και κακοπληρωμένοι βοηθοί προσπαθούν να απαλλαχθούν από τα αφόρητα αφεντικά τους και επινοούν σχέδιο που θα τους φέρει πιο κοντά. Το Σύνδρομο της Κυριακής (15/6/2018) Sunday’s Illness 35 χρόνια απουσίας. 10 ημέρες επανένωσης. Ένα επώδυνο ερώτημα. Για ορισμένες πληγές ο χρόνος δεν είναι γιατρειά.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX


Η Σκάλα (8/6/2018)
The Staircase

Μια σειρά ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στην πασίγνωστη υπόθεση δολοφονίας με ύποπτο το συγγραφέα Μάικλ Πίτερσον που, το 2001, κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του.

Τα Αγόρια της Απεξάρτησης (29/6/2018)
Recovery Boys

Ενώ η χρήση οπιούχων μαίνεται στις ΗΠΑ, τέσσερις άνδρες προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να αποκαταστήσουν διαλυμένες σχέσεις, μετά από χρόνια κατάχρησης.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NETFLIX

Ο Εκτελεστής: Σεζόν 3 (22/6/2018)
Shooter

Ένας εξαιρετικός πρώην σκοπευτής επιστρέφει στη δράση για να αποτρέψει τη δολοφονία του πρόεδρου των ΗΠΑ, αλλά σύντομα θα βρεθεί κατηγορούμενος για φόνο.

iZOMBIE: Σεζόν 4 Φινάλε (2/6/2018)
iZombie

Μια φοιτήτρια ιατρικής-ζόμπι προσπαθεί να παραμείνει άνθρωπος τρώγοντας εγκεφάλους στο νεκροτομείο, ενώ ανακαλύπτει το νέο της χάρισμα για την επίλυση εγκλημάτων.

Σούπεργκερλ: Σεζόν 3 (6/6/2018)
Supergirl

Για να αποτρέψει την καταστροφή η Κάρα Ντάνβερς αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα: είναι η ξαδέλφη του Σούπερμαν, η Σούπεργκερλ και προστάτιδα της Νάσιοναλ Σίτι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης