Για περισσότερο από ένα χρόνο, η υπηρεσία Workplace by Facebook βρισκόταν στο δοκιμαστικό στάδιο, και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της για όλους τους χρήστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μία πλατφόρμα που απευθύνεται κυρίως στους εταιρικούς χρήστες, προωθώντας την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ τους. Σε αντίθεση με το Facebook, το Workplace διατίθεται έναντι συνδρομής, 1-3 δολαρίων ανά χρήστη.

Μάλιστα δεν απαιτείται να κάνετε login στο Facebook με τον προσωπικό σας λογαριασμό, ενώ το ειδικά διαμορφωμένο news feed επιτρέπει την εμφάνιση δημοσιεύσεων μόνο από την εταιρεία του χρήστη. Αυτά είναι μέτρα που συμβαδίζουν με την πολιτική αρκετών επιχειρήσεων σχετικά με την περιορισμένη ή ακόμα και μηδενική πρόσβαση στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επικεφαλής του Workplace είπε ότι αυτή η υπηρεσία έχει σκοπό να αντικαταστήσει ή έστω να ενοποιήσει το εσωτερικό email, τις mailing lists, τα newsletters, κτλ. Φυσικά υπάρχει και η σχετική mobile εφαρμογή, ενώ σύμφωνα με στοιχεία του ίδιου του Facebook, ήδη χρησιμοποιούν την υπηρεσία πάνω από 1.000 εταιρείες.

Πηγή: infocom.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης