Λευτέρης Ξυκομηνός

Η Canon Ευρώπης, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στις λύσεις οπτικής απεικόνισης παγκοσμίως, παρουσίασε έξι καινοτομικούς ασπρόμαυρους πολυ-λειτουργικούς εκτυπωτές, σχεδιασμένους ειδικά για μικρούς εργασιακούς χώρους. Η σειρά i-SENSYS MF230 και MF240, η οποία συμπεριλαμβάνει και τα προϊόντα i-SENSYS MF231, MF232w, MF237w, MF244dw, MF247dw και MF249dw, έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των οικιακών χρηστών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με καινοτομικές νέες λειτουργίες, οι οποίες συμβάλλουν στην ενίσχυση της εργασιακής ευελιξίας και της ενεργειακής οικονομίας, ενώ παράλληλα επιτρέπουν εύκολη ενσωμάτωση στις ήδη υπάρχουσες εργασιακές πρακτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέγιστη εργασιακή παραγωγικότητα

Οι συγκεκριμένες πολυ-λειτουργικές συσκευές αντικαθιστούν την i-SENSYS MF210 και την βραβευμένη σειρά i-SENSYS MF220, καθώς οι νέες πρωτοποριακές λειτουργίες ενισχύουν την βελτιστοποίηση των μικρών εργασιακών χώρων. Η σειρά i-SENSYS MF230 συνδυάζει ταχύτατη μονόχρωμη εκτύπωση 23 ppm και 27 ppm για την σειρά i-SENSYS MF240, που διαθέτει μέγιστη χωρητικότητα 250 φύλλων, για να καλύπτει όλες τις επαγγελματικές ανάγκες. Η νέα σειρά περιλαμβάνει την τεχνολογία Quick First-Print, η οποία επιτρέπει στις συσκευές να εκτυπώνουν άμεσα, ενώ η σειρά i-SENSYS MF20 συμπεριλαμβάνει εκτύπωση διπλής όψης, η οποία ενισχύει την εργασιακή παραγωγικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευελιξία με ελάχιστο κόπο

Καθημερινές διαδικασίες όπως εκτύπωση, δημιουργία αντιγράφων, σάρωση, αποστολή και λήψη fax. μπορούν να πραγματοποιηθούν από tablets, laptop και desktop PCs, μέσω ασύρματης σύνδεσης, αξιοποιώντας τεχνολογίες όπως Mopria (Android), Apple AirPrint, Google Cloud Print, καθώς και την εφαρμογή Canon PRINT business app. Οι σειρές i-SENSYS MF230 και MF240 παρέχουν και ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται κατευθείαν με τον εκτυπωτή τους από τα smartphones τους ή χρησιμοποιώντας μια σύνδεση στο διαδίκτυο, οποιοδήποτε είναι ευκολότερο.
Οι πρωτοποριακές σειρές πολύ-λειτουργικών εκτυπωτών i-SENSYS MF230 και MF240 συνδυαζόμενες με την εφαρμογή MF Scan Utility, επιτρέπουν στους χρήστες τους να σαρώνουν και να δημιουργούν κοινά αρχεία PDF, τα οποία μπορούν να κοινοποιηθούν μέσω e-mail ή κάποιας υπηρεσίας cloud, προσφέροντας έναν έγκαιρο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο για την διαχείριση της ανταλλαγής ηλεκτρονικών εγγράφων.

Επιπροσθέτως, οι εκτυπωτές i-SENSYS MF247dw και MF249dw αντικατοπτρίζουν τον ρυθμό της σύγχρονης εργασίας, διαθέτοντας την επιλογή σάρωσης και επιστολής σε ηλεκτρονική διεύθυνση ή σε κάποιο επιλεγμένο δίκτυο, κατευθείαν από την συσκευή.

Εύκολη εκτύπωση και σάρωση

Οι σειρές i-SENSYS MF230 και MF240 είναι ειδικά σχεδιασμένες για να υποστηρίζουν την διαχείριση από απόσταση. Εργαζόμενοι και διαχειριστές του δικτύου, μπορούν να ωφεληθούν από την ενσωματωμένη τεχνολογία Remote User Interface (RUI), στην οποία η πρόσβαση μπορεί να γίνει μέσω ενός ασφαλούς HTML web interface από ένα smartphone ή tablet, καθώς και από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η τεχνολογία RUI επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν πληροφορίες εκτυπωτών, να αλλάζουν ρυθμίσεις δικτύου, να φτιάχνουν τηλεφωνικούς καταλόγους και να ελέγχουν επίπεδα τόνερ εξ αποστάσεως, δημιουργώντας ένα εύχρηστο, κεντρικό σύστημα εκτύπωσης. Επιπλέον, οι σειρές i-SENSYS MF230 και MF240 υιοθετούν διεθνή πρότυπα για τη μέγιστη ασφάλεια, την ενίσχυση της συμβατότητας και την εύκολη ενσωμάτωση των εκτυπωτών στους υπάρχοντες εργασιακούς χώρους.

Μείωση της σπατάλης ενέργειας

Οι σειρές i-SENSYS MF230 και MF240 είναι σχεδιασμένες με βάση την βιωσιμότητα, διατηρώντας το αποτύπωμα του διοξειδίου του άνθρακα των επιχειρήσεων στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο. Οι λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, βοηθούν τις επιχειρήσεις να δαπανούν λιγότερο ρεύμα, ενώ η νέα αναφορά ECO προσφέρει σε πραγματικό χρόνο, δεδομένα για την χρήση χαρτιού και ενέργειας, καθώς και συμβουλές για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας.
Οι εταιρίες μπορούν να αξιοποιήσουν την επιλογή fax preview στα μοντέλα i-SENSYS MF237w, MF247dw και MF249dw, η οποία επιτρέπει στους χρήστες, να ελέγχουν και να διαγράφουν τις ανεπιθύμητες εργασίες φαξ μέσω της λειτουργίας RIU. Παράλληλα, με τη λειτουργία του Auto Off και του sleep mode, τα μοντέλα i-SENSYS MF230 και MF240 προσφέρουν έναν περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο ανακύκλωσης των Canon All-in-One Cartridges, μέσω του βραβευμένου προγράμματος Canon Cartridge Recycling Programme. Συμβάλλοντας στην άψογη παράδοση υψηλής ποιότητας εκτύπωσης και στην άψογη ασπρόμαυρη εκτύπωση, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να αντικαταστήσουν τα κενά δοχεία toner μόνοι τους, χωρίς κόστος συντήρησης.
Ο κ. Anil Jagpal, European Marketing Manager, Canon Europe, σχολίασε: «Οι νέες σειρές i-SENSYS MF230 και MF240 έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν έναν οικονομικό, εύκολο τρόπο εκτύπωσης για μικρές επιχειρήσεις, που επιθυμούν να προωθήσουν ευέλικτες επιλογές στην εργασίας τους, χωρίς να αυξήσουν το αποτύπωμα του άνθρακα της επιχείρησής τους. Οι νέες συσκευές συνδυάζουν ένα κομψό, συμπαγή σχεδιασμό, χάρη στην τεχνολογία on-the-go, την αναφορά ECO και το πρόγραμμα της Canon, το οποίο εξασφαλίζει τρόπους, με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν συστήματα σε υπάρχουσες ροές εργασιών, εξασφαλίζοντας παράλληλα το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα».
Οι σειρές i-SENSYS MF230 και MF240 θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα σημεία πώλησης της Canon και σε επιλεγμένους διανομείς στην Ευρώπη από το Νοέμβριο.

Βασικά χαρακτηριστικά

• All-in-one ασπρόμαυροι εκτυπωτές με Wi-Fi και συνεργασία με φορητές συσκευές

• Γρήγορες ασπρόμαυρες εκτυπώσεις έως 27ppm

• Εύκολη συντήρηση με all-in-one toner cartridges

• Χαρακτηριστικά για τη μείωση της ενεργειακής σπατάλης

• Οθόνη αφής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης