Με τίτλο «next-gen Forum», η SAP Hellas διοργανώνει για 2η χρονιά το Youth Forum την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 στο Μουσείο Μπενάκη (κτίριο Οδού Πειραιώς). Το Forum απευθύνεται σε φοιτητές, νέους απόφοιτους, startuppers και όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και πώς αυτές επηρεάζουν τη ζωή μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συμμετέχοντες στο «next-gen Forum» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικές με τις πρωτοβουλίες της εταιρείας που αφορούν συνεργασίες με Πανεπιστήμια και φοιτητές, καθώς και όλα τα προγράμματα αξιοποίησης των νέων ταλέντων. Επίσης,στο πλαίσιο του Forum, οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν μια συζήτηση (πάνελ) με τη συμμετοχή πέντε CEOs εταιριών από διαφορετικούς κλάδους, οι οποίοι θα μιλήσουν για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν για τη στήριξη των νέων, το μέλλον της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα, καθώς και τα προσόντα και ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναζητούν στους νέους υποψήφιους.

Στο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση του SAP Data Science Hub που μόλις δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και το οποίο θα ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία του, αναζητώντας συνεργασία με Πανεπιστήμια και φοιτητές στον τομέα του data science. Η ενότητα της τεχνολογίας θα ολοκληρωθεί με μια διαδραστική παρουσίαση σχετική με το Internet of Things.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τελευταίο μέρος του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τις εξελίξεις της start-up κοινότητας και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πρόγραμμα EGG της Eurobank. Το «next-gen» Forum θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Χρυσού Ολυμπιονίκη και 3 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Νίκου Κακλαμανάκη.

Η συμμετοχή στο next-gen Forum είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα Raspberry PI 3 kit.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://sapnextgenforum.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης