Η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ συμμετείχε με εντυπωσιακή παρουσία στη δωδέκατη διοργάνωση της Photovision 2017 & Hi-Tech Expo. Η έκθεση-θεσμός για την εικόνα πραγματοποιήθηκε
στο στάδιο Tae Kwon Do από τις 11 έως και τις 13 Μαρτίου 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο περίπτερο της Δαμκαλίδης ΑΕ, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα:

  • Στο περίπτερο της NIKON

Παρουσιάστηκε η πλήρης σειρά των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και φακών που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία φωτογράφου. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα φωτογραφικά προϊόντα της Nikon που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας, όπως τη ναυαρχίδα των επαγγελματικών DSLR Nikon D5 και τους φακούς NIKKOR συμπεριλαμβανόμενων των μεγάλων τηλεφακών όπως ο AF-S NIKKOR 800mm f/5.6E FL ED VR, των νέων ξεχωριστών φακών όπως ο ιδανικός για πορτραίτα AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED και ο PC NIKKOR 19MM F/4E ED με δυνατότητα ελέγχου προοπτικής, αλλά και την νέα, πολύ-αναμενόμενη έκδοση του AF-S NIKKOR 70–200mm f/2.8E FL ED VR. Επίσης παρουσιάστηκαν προϊόντα Nikon Sport Optics που συμπεριλαμβάνουν κιάλια, πεδιοσκόπια, σημειοσκόπια και μετρητές απόστασης laser (rangefinders).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με σκοπό την παροχή όχι μόνο εξοπλισμού, αλλά και έμπνευσης στους φωτογράφους, διοργανώθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο περίπτερο της Nikon παρουσιάσεις και workshops από βραβευμένους δημιουργούς στον τομέα της φωτογραφίας και του video. Ο Νίκος Πεκρίδης και ο Salvatore Dimino αποκάλυψαν τα μυστικά της φωτογραφίας γάμου, ο Γιώργης Γερόλυμπος παρουσίασε την εντυπωσιακή φωτογράφιση της κατασκευής του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ο Νικόλας Λώτσος την φωτογράφιση άγριας φύσης στην Αφρική και ο Βάνιας Ξύδας τη σωστή χρήση του φωτός στην διαφημιστική φωτογραφία.

Η συμμετοχή της Nikon στην Photovision 2017 είχε ιδιαίτερη σημασία κατά την φετινή διοργάνωση, καθώς η Nikon γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της το 1917. Από τότε έως σήμερα, η Nikon τροφοδοτεί την παγκόσμια αγορά με κορυφαία οπτικο-ηλεκτρονικά συστήματα και τεχνολογίες ακριβείας.

  • Στο περίπτερο της MITSUBISHI

Παρουσιάστηκε το νέο σύστημα Smart D90EV για εκτύπωση από έξυπνες συσκευές μέσω Wi-Fi, ιδανικό για χρήση σε εκδηλώσεις, το Smart Kiosk για την εύκολη δημιουργία θηκών κινητών τηλεφώνων με την φωτογραφία της επιλογής σας και η πλήρης γκάμα των εκτυπωτών Mitsubishi για εκτύπωση φωτογραφιών, πιστοποιητικών και βιομετρικών διαβατηρίων.

  • Στο περίπτερο της ROLLEI

Οι επισκέπτες της έκθεσης γνώρισαν από κοντά τις Action Cameras και μια μεγάλη σειρά εξαρτημάτων που τις συνοδεύουν, τα τρίποδα Rollei με έξυπνη σχεδίαση που τα καθιστά ιδανικά για κάθε ανάγκη φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης, τα υψηλής ποιότητας φίλτρα για φακούς, τα φλας και τις τσάντες για DSLR.

  • Στο περίπτερο της SANDISK

Παρουσιάστηκε η αιχμή της τεχνολογίας στα προϊόντα ασφαλούς αποθήκευσης και μεταφοράς δεδομένων για κάθε εφαρμογή από τον παγκόσμιο ηγέτη στις κάρτες μνήμης flash.

  • Στο περίπτερο των CASE LOGIC & Thule

Παρουσιάστηκαν έξυπνες και μοντέρνες λύσεις μεταφοράς και αποθήκευσης των πολύτιμων ηλεκτρονικών συσκευών, όπως σακίδια πλάτης για laptop, tablet, φωτογραφικό εξοπλισμό καθώς και τσάντες ταξιδιού.

  • Στο περίπτερο της Varta

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ανθεκτικές μπαταρίες για όλες τις εφαρμογές αλλά και για τους φακούς Varta.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης