Τα internet cafe έχουν γίνει, πλέον, χώρος συνάντησης για φίλους, αλλά και όχι μόνο. Τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν αρκετά μεγάλους χώρους, έτσι ώστε να μπορούν να διαθέτουν ένα ικανοποιητικό πλήθος ηλεκτρονικών υπολογιστών. Όσον αφορά τη διακόσμηση, τα θέματα περιστρέφονται γύρω από τον χώρο του gaming. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και για το Wolfz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Κίνα, όμως, ο Ταϊβανός ποπσταρ Jay Chou αποφάσισε να προχωρήσει το συγκεκριμένο είδος επιχείρησης ένα βήμα παραπέρα. Ως λάτρης των eSports, αλλά και ιδιοκτήτης του οργανισμού J-Gaming, πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει ένα διαφορετικό internet cafe.

Συγκεκριμένα, το Wolfz προσφέρει 1.700 τετραγωνικά μέτρα στους πελάτες του, με 230 διαθέσιμους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Επίσης, διαθέτει χώρους κρατήσεων, VIP δωμάτια, αλλά και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τους επαγγελματίες παίκτες, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν livestream από εκεί. Κάτι το οποίο, όμως, δε συναντάμε συχνά σε τέτοιους χώρους, είναι το μπαρ που προσφέρει, για να παρακολουθούν οι επισκέπτες τις αγαπημένες τους ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Πηγή: pcbuilding.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης