Ο Chen Ming, ένας video-game designer από την Shenzen της Κίνας, αγόρασε 25 ολοκαίνουρια iPhone X για να σχηματίσει μια καρδιά με το κινητό της Apple και έτσι να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

Ο ίδιος παρήγγειλε τα 25 iPhone X και στις 3 Νοεμβρίου όταν το κινητό έγινε διαθέσιμο, έκανε την πρόταση. Ο αριθμός των iPhones είναι ίδιος με την ηλικία της μέλλουσας συζύγου του, Lee.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aν θεωρήσουμε ότι αγόρασε την φθηνότερη έκδοση, η οποία κοστίζει 1000 δολάρια, τα μαθηματικά είναι εύκολα για να υπολογίζετε το κόστος της συγκεκριμένης πρότασης γάμου (χωρίς το δαχτυλίδι). Με βάση την τιμή του iPhone X στην Κίνα, ο ίδιος ξόδεψε 210.000 yuan (περίπου 31.500 δολάρια).

Ο λόγος που επέλεξε αυτόν τον τρόπο να κάνει πρόταση γάμου, είναι επειδή και οι δυο είναι μεγάλοι fans των mobile video games. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 2 χρόνια μέσω ενός game που είχε αναπτύξει ο Chen και το gaming είναι μεγάλο κομμάτι της σχέσης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν αναρωτιέστε τι έκανε τα 25 iPhone X, μιας και είναι πολλά για ένα άτομο, τα έδωσε σε φίλους που τον βοήθησαν να υλοποιήσει το σχέδιο της πρότασης γάμου.

Για την ιστορία να πούμε ότι η Lee δέχτηκε την πρόταση, ενώ πριν από 3 χρόνια ένας άλλος Κινέζος είχε ξοδέψει περίπου 100.000 δολάρια για να κάνει πρόταση στην κοπέλα του, η οποία αρνήθηκε καθώς θα προτιμούσε διαμάντια.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης