Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης χρησιμοποιεί από τον Οκτώβριο του 2017 μία mobile και web εφαρμογή που επιτρέπει στους πολίτες να αναφέρουν στον δήμο προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους.

Η εφαρμογή CITIFY Smart City είναι ένα σύστημα άμεσης καταγραφής προβλημάτων σε κάθε γειτονιά του Δήμου και στόχος της είναι να δώσει τη δυνατότητα στον πολίτη να συμμετέχει ενεργά στην επίλυσή τους. Με την εφαρμογή ο πολίτης μπορεί να γίνει πιο ενεργός και να συμμετέχει άμεσα στην βελτίωση της καθημερινότητάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης ή κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό του, ο πολίτης συνδέεται και αποκτά το δικαίωμα να ανεβάζει στο σύστημα σχόλια, κριτικές, φωτογραφίες, καταγράφοντας προβλήματα που συναντάς στην πόλη μας.

Παρατημένα οχήματα, προβλήματα στον φωτισμό ή στην καθαριότητα, κακή διαμόρφωση χώρων για άτομα με ειδικές ανάγκες, λακκούβες, ενοχλήσεις και προβλήματα που προσβάλλουν τον τρόπο ζωής και δυσκολεύουν την καθημερινότητά είναι τα πιο συχνά προβλήματα που έχουν φωτογραφηθεί και «ποσταριστεί στην εφαρμογή από τους «Citifiers» του Δήμου μας.

«Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε έναν ζωντανό – αυτοτροφοδοτούμενο μηχανισμό που ενώνει τους πολίτες με την πόλη που ζουν, και ο οποίος καθημερινά γίνεται ισχυρότερος» τονίζει ο Δήμος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης