Τo Pornhub, η γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, πραγματοποίησε μια έρευνα σχετικά με τις προτιμήσεις των Ελλήνων στο πορνό. Τα αποτελέσματα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αποκαλύπτουν τις περιοχές της Ελλάδας όπου υπάρχουν οι περισσότεροι «φαν» του πορνό, το είδος που παρακολουθούν περισσότερο, τις ώρες κατά τις οποίες το κάνουν, αλλά και τις ηλικίες αυτών που βλέπουν. Αξιοσημείωτα είναι, μάλιστα, και τα στοιχεία που δείχνουν τις σταρ που προτιμά το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων.

Οι προτιμήσεις ανά περιοχή της Ελλάδας

Στον παρακάτω πίνακα, παρατηρεί κανείς το είδος του πορνό που προτιμάται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και η αλήθεια είναι πως πολλά από αυτά τα αποτελέσματα προκαλούν εντύπωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάρκεια, γυναικείο ποσοστό, συσκευή, ηλικία, ημέρα, ώρες προτίμησης και κατάταξη

Στον παρακάτω πίνακα, βλέπει κανείς πως οι Έλληνες κατά μέσο όρο ξοδεύουν 10 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα κατά την επίσκεψή τους στο Pornhub, αριθμός που είναι κατά ένα λεπτό μεγαλύτερος από τη διάρκεια των επισκεπτών άλλων χωρών. Επίσης, το 21% του γυναικείου πληθυσμού δείχνει πως είμαστε λίγο πιο κάτω από τον μέσο όρο του υπόλοιπου κόσμου, ενώ περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες παρακολουθούν πορνό μέσω της κινητής τους συσκευής και του tablet.

Σε συνέχεια των αποτελεσμάτων, παρατηρούμε πως ο μέσος όρος ηλικίας των επισκεπτών είναι τα 34 χρόνια και πως η πιο δημοφιλής μέρα για την παρακολούθηση πορνό, είναι το Σάββατο και αμέσως μετά η Πέμπτη. Επίσης, οι Έλληνες τείνουν να παρακολουθούν πορνό κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, μεταξύ 15:00 και 17:00. Ίσως αυτό να φαίνεται περίεργο, μιας και στις περισσότερες χώρες του κόσμου η αγαπημένη ώρα είναι από τις 22:00 και μετά. Τέλος, στην παγκόσμια κατάταξη, η Ελλάδα έχει τη θέση 24.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτιμήσεις ανά ηλικία

Παρακάτω μπορούμε να δούμε τα είδη που προτιμούν οι ηλικιακές ομάδες και συγκεκριμένα οι ηλικίες 18-24, 25-34, 35-44, 45-54, 55-64 και 65+.

Η σταρ που προτιμούν

Η σταρ που αναζητούν συχνότερα οι Έλληνες, είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου και αυτό, ίσως, να μην κάνει ιδιαίτερη εντύπωση!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης