Οι συνθήκες της αγοράς στο χώρο του delivery φαγητού αναγκάζουν τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων να εξαρτώνται από online καταλόγους, ώστε να λαμβάνουν παραγγελίες από τους πελάτες τους. Για τη συμμετοχή τους, όμως, πληρώνουν υψηλό ποσοστό προμήθειας επί των παραγγελιών, προμήθειες που χρησιμοποιούνται για την διαφήμιση των καταλόγων και όχι των επιμέρους καταστημάτων.

Αυτό, ουσιαστικά, έχει ως αποτέλεσμα τα καταστήματα να χάνουν σταδιακά τον έλεγχο της επιχείρησής τους. Υπάρχουν, όμως, πια τεχνολογικές λύσεις ως εναλλακτική, οι οποίες προσφέρουν το ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα για την επιχείρησή τους, με πολύ μικρότερο κόστος. Η βέλτιστη εναλλακτική λύση είναι ένα σύστημα λήψης παραγγελιών φιλοσοφίας 2017, που έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι καταναλωτές σήμερα χρησιμοποιούν κυρίως το κινητό τους για να κάνουν τις περισσότερες δουλειές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κατάστημα, εκτός από το να λαμβάνει παραγγελίες απευθείας από το κινητό των πελατών του χωρίς την ύπαρξη μεσαζόντων, αποκτά ένα κανάλι απευθείας επικοινωνίας, που τους δίνει νέα μέσα και νέες δυνατότητες για να μιλήσουν με τους πελάτες τους, με τρόπο που δεν μπορούσαν ποτέ στο παρελθόν. Για παράδειγμα, μπορούν να στείλουν προσφορές ως ειδοποιήσεις (notifications) στα κινητά των πελατών τους, χωρίς κόστος και με σχεδόν 100% σιγουριά ότι ο πελάτης τους θα την ανοίξει και δεν θα την πετάξει όπως ένα έντυπο κατάλογο.

Το κορυφαίο σύστημα mobile & online παραγγελιοληψίας, το SimpleDeliveryPro, έχει δημιουργηθεί από την ClickMedia, μια εταιρεία με δεκαετή εμπειρία στο χώρο του των διαδικτυακών εφαρμογών. Το SimpleDeliveryPro επιτρέπει λήψη παραγγελιών είτε μέσω website είτε μέσω tablet είτε μέσω κινητού ακόμα και μέσω Facebook, καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή που χρησιμοποιεί πολλά και διαφορετικά μέσα όσο και των επιχειρηματιών. Για τον λόγο αυτό έχει αποτελέσει την πρώτη επιλογή των περισσότερων επιχειρήσεων delivery που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν σε μια δική τους mobile λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς λειτουργεί:
Οι επιχειρήσεις μπορούν να δέχονται παραγγελίες μέσω:

  • MOBILE
    Λαμβάνοντας παραγγελίες και στέλνοντας προσφορές και ειδοποιήσεις στους πελάτες τους από το δικό τους mobileapp, χωρίς μεσάζοντες!
  • SITE
    Αποκτώντας το δικό τους site πιο οικονομικά από ποτέ ή προσθέτοντας εύκολα και γρήγορα σύστημα online παραγγελιών στο υπάρχον website τους χωρίς καμία άλλη αλλαγή!
  • FACEBOOK
    Δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες τους να παραγγείλουν απευθείας από τη σελίδα τους στο Facebook!

Ήδη, δεκάδες επιχειρήσεις του κλάδου έχουν επιλέξει το SimpleDeliveryPro και τα αποτελέσματα που έχουν μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακά, γεγονός που αποδεικνύει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το κινητό σε όλες τις καθημερινές μας εργασίες, ακόμα και στην παραγγελία φαγητού!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SimpleDeliveryPro επισκεφθείτε:

Website: http://www.simpledeliverypro.com
Facebook: www.facebook.com/simpledeliverypro

Η ClickMedia είναι εταιρεία διαδικτυακών λύσεων με δεκαετή παρουσία στην ελληνική αγορά και εκατοντάδες επιτυχημένα έργα στο portfolio της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ClickMedia επισκεφθείτε:

Website: https://www.clickmedia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης