Στην παρουσίαση των δυο συνεργατών στο Cisco Live, που έλαβε χώρα στις 22 Φεβρουαρίου 2017 στο Βερολίνο, ανακοινώθηκε η έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας σε διεθνές επίπεδο μεταξύ της Space Hellas και της Web-IQ, ενώ οι δύο εταιρείες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις σχετικά με τη συμμετοχή της Space Hellas στο μετοχικό κεφάλαιο της Web-IQ.

Επίσης, στο Cisco Live έγινε η παρουσίαση του νέου προϊόντος Web-Intelligence με την ονομασία «Digital Risk Score», το οποίο βασίζεται στη Web-DNA λογική της Web-IQ και απευθύνεται κυρίως σε εταιρικούς πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εκθεσιακό χώρο παρουσιάστηκε ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο για πρώτη φορά το Web-DNA ενός προσώπου στο Internet, όπως διαμορφώνεται από πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διάφορους διαδικτυακούς ιστότοπους και από το DarkNet. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την εφαρμογή και να δώσουν τα σχόλιά τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας και η βαθμολόγηση που πραγματοποιήθηκε από robots σε πραγματικό χρόνο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της πληροφόρησης στη διαδικασία λήψης αποφάσεων (Actionable Insights) και τη λήψη ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο, όπως για παράδειγμα, σχετικά με άτομα που ενδιαφέρονται για ιδιωτική ασφάλιση ή πιστωτική κάρτα, ή αναφορικά με κλήσεις από χρήστες του διαδικτύου που έχουν βρει υλικό για εγκληματικές δραστηριότητες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, δήλωσε: “Η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών οικοδομήθηκε πάνω σε μια πολύ πετυχημένη υλοποίηση ενός έργου της Space Hellas στην Ελλάδα, πριν από μερικά χρόνια. Η μοναδική τεχνολογία και εξειδίκευση της Web-IQ δίνουν στη Space Hellas ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο των Big Data Analytics και την τοποθετούν στην αναπτυσσόμενη αγορά της «Διαχείρισης Ψηφιακού Κινδύνου» με μια αξιόπιστη, ολοκληρωμένη και πλήρως παραμετροποιήσιμη λύση. Αυτό το συναρπαστικό επόμενο βήμα ανοίγει νέους ορίζοντες για την επέκταση και των δύο εταιριών σε διεθνές επίπεδο, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, όπως της Cisco UCS integrated infrastructure for Big Data και της Cloudera”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος της Web-IQ, Eldert van Wijngaarden, δήλωσε πολύ περήφανος για την έναρξη αυτής της νέας αναβαθμισμένης σχέσης: “Η ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού είναι στο εταιρικό μας DNA από το οποίο προκύπτει η εξελιγμένη Web-Intelligence τεχνολογία. Στη Space Hellas, βρήκαμε έναν συνεργάτη ο οποίος απέδειξε ότι είναι ικανός να ενσωματώσει και να διαχειριστεί την πλατφόρμα μας, σε διεθνείς οργανισμούς και αρχές ασφαλείας. Η Space Hellas ως πετυχημένος Cisco Gold Partner, σε συνδυασμό με τις δικές μας ικανότητες ανάπτυξης προϊόντων διαδικτύου και τα αποδεδειγμένα αποτελέσματα της Πλατφόρμας μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να διαπρέψουμε σε διεθνές επίπεδο”.

Πηγή: infocom.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης