Η Microsoft επεκτείνει τη συνεργασία της με την BMW για να ενσωματώσει το Skype for Business στα αυτοκίνητα της δεύτερης και συγκεκριμένα σε όσα μοντέλα χρησιμοποιούν το iDrive σύστημα. H ΒΜW ήταν ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που ενσωμάτωσε τις υπηρεσίες Office 365 στα οχήματά της, ενώ η νεότερη προσθήκη θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να κάνουν κλήσεις μέσω Skype από το ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα θα χρησιμοποιεί κάποιες ειδοποιήσεις, οι οποίες θα επιτρέπουν στους χρήστες να συνδεθούν σε τηλε-διασκέψεις χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσουν κάποιο νούμερο. Η BMW επίσης θα ενσωματώσει χαρακτηριστικά της υπηρεσίας Microsoft Exchange, όπως ημερολόγια, επαφές και λίστες.

Για αρχή, το Skype for Business θα λειτουργήσει στα αυτοκίνητα της εταιρείας σε Γαλλία, Γερμανία και Ην. Βασίλειο, προτού επεκταθεί σε άλλες χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW έχει ήδη ανακοινώσει ότι σκοπεύει να ενσωματώσει και την ψηφιακή βοηθό της Microsoft, την Cortana, στα αυτοκίνητά της ως μέρος του προγράμματος Microsoft Connected Vehicle.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης