Μια ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο από την κορυφή ενός ουρανοξύστη, ζωγραφική σε έναν καμβά τριών διαστάσεων, μια βόλτα με extreme τρενάκι Luna Park και άλλες απίστευτες εμπειρίες ζήσανε χάρη στα Virtual Reality Stand του Πλαισίου οι σχεδόν 2.000 επισκέπτες που βρέθηκαν το προηγούμενο Σάββατο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) κατά τη διάρκεια του φετινού TEDxAthens.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με θεματική το «Edge», το όγδοο συνεχόμενο TEDxAthens προσκάλεσε τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν και να τα ξεπεράσουν τα όρια τους. Στην πρόσκληση-πρόκληση, το Πλαίσιο, technological partner του φετινού TEDxAthens, ανταποκρίθηκε δυνατά με την αιχμή της τεχνολογίας VR & AR (Virtual & Augmented Reality).

Πλαίσιο Computers και Tech to the Edge

Ξεπερνώντας τα όρια του παρόντος και του τεχνολογικού σήμερα, το Πλαίσιο μετέφερε τους επισκέπτες του stand στην καθημερινότητα ενός πραγματικά απίστευτου, αλλά ίσως όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος. Ακατάπαυστα γέλια και φωνές έκπληξης ήταν μόνο μερικές από τις αντιδράσεις των κατάπληκτων επισκεπτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Γεράρδος, Διευθύνων Σύμβουλος του Πλαισίου

Στο συνέδριο είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και τον CEO του Πλαισίου, Κώστα Γεράρδο, ο οποίος μας μίλησε, μεταξύ άλλων, σχετικά με το TEDxAthens, το μέλλον της εικονικής – και μη – πραγματικότητας και την πρόσφατη διάκριση του Πλαισίου ως ένα από τα Βest Workplaces στην Ελλάδα.

Επίδειξη VR τεχνολογίας από το Πλαίσιο

Το Πλαίσιο, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών και εμπορίας προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, απέδειξε και πάλι πως βρίσκεται στο πλάι καινοτόμων πρωτοβουλιών, με τις οποίες μοιράζεται το πάθος του: γνώση και καινοτομία με επίκεντρο τον άνθρωπο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης