Το Πλαίσιο και φέτος ήταν παρόν στη μεγαλύτερη συνάντηση mobile τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, την παγκόσμια πρωτεύουσα των κινητών. Μπορείτε να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία του MWC 2018 μέσα από τα μάτια του Press Team του Πλαισίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε 4 ημέρες η Press Team του Πλαισίου περπάτησε στα μονοπάτια της Las Ramblas, επισκέφτηκε την Fira Barcelona – Montjuic και είδε όλες τις νέες mobile τεχνολογίες στην έκθεση MWC 2018. Ήταν καλεσμένοι στο επίσημο Galaxy S9/S9+unpack και δοκίμασαν τη λειτουργία Super Slow Motion της ναυαρχίδας της Samsung. Είδαν από κοντά την αναβίωση του Nokia 8110 4G και γνώρισαν το Sony Xperia XZ2 με την κάμερα Motion Eye που είναι η πρώτη παγκοσμίως με δυνατότητα βιντεοσκόπησης 4Κ HDR και δυνατότητα λήψης Super Slow Motion στα 960 fps.

Τις εντυπώσεις κέρδισε η τεχνολογία οδήγησης 5G της Qualcomm, αφού έδειξε τα πλεονεκτήματα και το μέλλον των διασυνδεδεμένων/αυτόνομων οχημάτων βασισμένων στην Qualcomm Automotive Platform. Η ομάδα πήγε μια βόλτα στο διαστημικό σταθμό ISS μέσω της HP και έμαθε το μελλοντικά της σχέδια για τα διαστημικά ταξίδια. Η Huawei παρουσίασε ένα υπερφορητό Laptop με χαρακτηριστικά που το κάνουν αυτή τη στιγμή το πιο ισχυρό μικρό στον Πλανήτη. Από τη «γιορτή» αυτή της τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και η Intel, η οποία διαδραματίζει πλέον καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης