Η λειτουργία του YouTube που σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα βίντεο σε 360 μοίρες θα λανσαριστεί σε Android TV, PS4, Xbox One και ορισμένες έξυπνες τηλεοράσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάσκεψη προγραμματιστών I / O 2017 της Google δεν αφορά μόνο τη μηχανή αναζήτησης που γίνεται πιο έξυπνη. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι τα βίντεο 360 μοιρών του YouTube έρχονται σύντομα στις τηλεοράσεις και επεκτείνονται πέρα από τα smartphones και τα προγράμματα περιήγησης ιστού για πρώτη φορά.

«Δεν πρόκειται μόνο για το μέγεθος της οθόνης», δήλωσε ο διευθυντής προϊόντων του YouTube, Sarah Ali, προτού παρουσιάσει ένα βίντεο 360 μοιρών από την Coachella. «Πρόκειται να σας δώσουμε μια εμπειρία που η (παραδοσιακή) τηλεόραση απλά δεν μπορεί να προσφέρει. Δίνει πραγματικά μια διαφορετική διάσταση στην τηλεόραση που γνωρίζουμε.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Google αναφέρει ότι η λειτουργία θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες σε Android TV, PlayStation 4 και Xbox One, καθώς και 2017 TVs από την LG και τη Samsung. Αφού έχετε πρόσβαση σε αυτό, θα μπορείτε να παίξετε βίντεο 360 μοιρών και να χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο ή ένα τηλεχειριστήριο παιχνιδιών για να περιστρέψετε το περιβάλλον καθώς παρακολουθείτε.

Η λειτουργία 360 στα βίντεο σάς επιτρέπει να ζήσετε το βίντεο σαν να είσαστε μέσα σε αυτό.

Πηγή: secnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης