Το Viber, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων παγκοσμίως που ανέπτυξε η Rakuten Viber, γιορτάζει την 7η επέτειό του, επιβεβαιώνοντας τον πρωταρχικό σκοπό του: να συνδέει τους ανθρώπους ελεύθερα και με ασφάλεια – ανεξάρτητα από το ποιοι είναι ή από πού προέρχονται. Η συνέπεια σε αυτές τις αξίες έχει οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση του κοινού και των εσόδων, ενώ δεν αποκομίζει κέρδη από την εκμετάλλευση των δεδομένων των χρηστών, γεγονός που αποτελεί πρόκληση για τις υπόλοιπες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως μία από τις πρώτες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που εισήγαγε την πλήρη end-to-end κρυπτογράφηση τον Απρίλιο του 2016, η προστασία της ιδιωτικής ζωής και η ασφάλεια αποτελούν τον πυρήνα της αξίας των υπηρεσιών που προσφέρει το Viber στους χρήστες του. Όλες οι επικοινωνίες μέσω του Viber προστατεύονται που σημαίνει ότι κανείς δεν έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο των κλήσεων ή των μηνυμάτων. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν στοχεύει διαφημιστικά τους χρήστες χρησιμοποιώντας πληροφορίες ή brands που μοιράζονται στο Viber, όπως κάνουν άλλες αντιστοιχες εφαρμογές. Η διασφάλιση των πληροφοριών των χρηστών ήταν πάντα η δέσμευση της Rakuten Viber. Η συνεχής δέσμευση του χρήστη με την εφαρμογή αποδεικνύει ότι οι αρχές αυτές διαφοροποιούν το Viber από τις συνήθεις πρακτικές των ανταγωνιστών του.

“Τα τελευταία επτά χρόνια, το Viber έχει δει εντυπωσιακή ανάπτυξη. Φέτος η βάση των χρηστών μας αυξήθηκε κατά 20% και τα έσοδά μας διπλασιάστηκαν “, δήλωσε ο Djamel Agaoua, CEO της Rakuten Viber. “Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών μας, ενώ αντιμετωπίζουμε την πρόκληση της αύξησης των εσόδων. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για καινοτομία, λαμβάνοντας παράλληλα σοβαρά υπόψη την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των χρηστών μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Την ερχόμενη χρονιά θα λανσάρουμε νέα χαρακτηριστικά που θα αυξήσουν την ταχύτητα και την ευκολία σε ομαδικές και 1-1 συνομιλίες. Κοιτάζοντας μπροστά, ο στόχος μας παραμένει να είμαστε η πρώτη εφαρμογή που ανοίγουν οι χρήστες μας όταν ξυπνούν, όπου μπορούν να επικοινωνούν ανοιχτά, χωρίς άγχος για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητά τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης