Στις 22 & 23 Οκτωβρίου 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση της 6ης Web World Expo 2016. Με ανανεωμένη εμφάνιση και θεματολογία, η μόνη μαζική διοργάνωση για την ψηφιακή τεχνολογία και τις υπηρεσίες παρουσίας στο internet εξελίσσεται και διευρύνεται ώστε να παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις στους πολυάριθμους επισκέπτες της, που αναζητούν λύσεις για την επιχείρησή τους από επαγγελματίες του είδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμμετοχή των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου με περίπτερα, οι διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και οι συνεργασίες με τους πιο έγκυρους φορείς έχουν καταστήσει τη διοργάνωση θεσμό.

Η Web World Expo είναι ένα εργαλείο προβολής για τις επιχειρήσεις του κλάδου με πολλαπλά οφέλη μιας και τη διοργάνωση επισκέπτεται μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων από όλες τις κατηγορίες της Ελληνικής Οικονομίας, που αναζητούν λύσεις, αλλά και ένα ετήσιο ραντεβού του κλάδου, που δίνει την ευκαιρία για συνεργασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστορία της έχει αποδείξει ότι οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν έχουν αποκομίσει άμεσο όφελος από τις συμφωνίες που προέκυψαν στα πλαίσια της διοργάνωσης, αλλά και έμμεσα οφέλη από συνεργασίες και γνωριμίες.

Η θεματολογία των προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρουσιάσουν οι εκθέτες και θα εστιάσει το συνέδριο, που διεξάγεται στα πλαίσια της έκθεσης, θα περιλαμβάνει θεματολογίες, όπως θέματα όπως: Digital Design, Digital Advertising, eCommerce, Startup Funding, Mobile Business, Cloud Storage & Applications και των Digital Payments.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης