Οι ταχύτητες νέας γενιάς απευθύνονται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, ακόμη και ατομικές, που αξιοποιούν τις δυνατότητες του διαδικτύου στη λειτουργία τους. Σύμμαχος στην παραγωγικότητα είναι για τις επιχειρήσεις οι υπηρεσίες Internet μέσω του δικτύου οπτικών ινών της WIND. 

Η επιχείρηση συνδέεται απευθείας με οπτική ίνα και αποκτά μία πλήρη και αναβαθμισμένη εμπειρία επικοινωνίας με ταχύτητες 100 Mbps & 200 Mbps καλύπτοντας απόλυτα τις ολοένα και πιο αυξημένες ανάγκες χρήσης Internet. Χάρη στις δυνατότητες των υπηρεσιών WIND Fiber το download & το upload δεδομένων από το διαδίκτυο γίνεται πιο γρήγορα από ποτέ, το streaming είναι αδιάλειπτο και το buffering αποτελεί παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα με το WIND FIBER τεράστια αρχεία ήχου και εικόνας, φεύγουν σαν ένα απλό SMS. Μέχρι να πατήσω το κουμπί να σηκωθώ από την καρέκλα και να ξανακοιτάξω την οθόνη έχει φύγει ένα 1 Giga. Αυτό και μόνο έχει αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουμε» δηλώνει ο Γιώργος Πετρόπουλος, σκηνοθέτης – παραγωγός και ιδιοκτήτης της εταιρείας GAP TV Facilities.

Για να δείτε τη διαθεσιμότητα και να μάθετε τις τιμές, πατήστε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίστοιχα, τις δυνατότητες των οπτικών ινών αξιοποιεί και η ελληνική startup TAMASENCO που σχεδιάζει πρωτοποριακά βίντεο παιχνίδια: «Το Internet είναι η βάση της δουλειάς μας. Γι’ αυτό και το WIND Fiber είναι ένα πραγματικό εργαλείο για εμάς. Τώρα η δουλειά βγαίνει σε λιγότερο χρόνο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις τα ίδια εργαλεία που έχουν και στο εξωτερικό τότε μόνο πας μπροστά.», μας λέει ο Δημήτρης Κουτσομήτσος ιδρυτής της εταιρείας.

O κ. Αντώνης Τζωρτζακάκης, Γενικός Διευθυντής Σταθερής Τηλεφωνίας & B2B της WIND δήλωσε: «Προσφέρουμε ειδικά σχεδιασμένα πακέτα οπτικών ινών για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. Πλέον οι τεχνολογίες νέας γενιάς, όπως οι οπτικές ίνες δεν είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων επιχειρήσεων, οι υπηρεσίες WIND Fiber είναι προσιτές σε όλους, ακόμη και σε ατομικές εταιρείες. Το δίκτυό μας προσφέρει υπέρ – υψηλές ταχύτητες, σταθερότητα και τεράστια χωρητικότητα δίνοντας νέα ώθηση στις καθημερινές εμπειρίες και τις παραγωγικές δυνατότητες των επιχειρήσεων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης