Με ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται YouTube Heroes, η εταιρεία ζητά τη βοήθειά σας για να κρατήσει τα πράγματα υπό έλεγχο στον τομέα του σχολιασμού.

Το πρόγραμμα είναι μια κοινότητα για εθελοντές συντονιστές (moderators), οι οποίοι όμως δε θα συντονίζουν ένα απλό forum στο διαδίκτυο. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε διάφορα επίπεδα, και οι ενδιαφερόμενοι θα κερδίζουν πόντους για την επισήμανση περιεχομένου, προσθέτοντας απαντήσεις ή για την ανταλλαγή γνώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  • Στο επίπεδο 2 μπορείτε να συμμετάσχετε σε «exclusive workshops» και σε συνομιλίες βίντεο με άλλους YouTube Heroes.
  • Στο επίπεδο 3 μπορείτε να διαχειριστείτε μαζικά βίντεο και να διαγράψετε τα σχόλια των χρηστών σαν Super Hero.
  • To επίπεδο 4 δίνει στους συντονιστές περισσότερες δυνατότητες και τους επιτρέπει να συνομιλήσουν απευθείας με τα μέλη της ομάδας του YouTube.
  • Τέλος, το επίπεδο 5 σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τις νέες λειτουργίες πριν κυκλοφορήσουν δημόσια και να παρακολουθήσετε κάτι που ονομάζεται Heroes Summit event.

«Τα πρώτα βήματα στο YouTube Heroes
Το YouTube Heroes είναι μια παγκόσμια κοινότητα συνεργατών που βοηθούν το YouTube να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλους. Οι συνεργάτες Heroes επισημαίνουν ακατάλληλο περιεχόμενο, προσθέτουν υπότιτλους σε βίντεο και μοιράζονται τις γνώσεις τους με άλλους χρήστες στο φόρουμ του YouTube, ξεκλειδώνοντας παράλληλα αποκλειστικά προνόμια. Το πρόγραμμα YouTube Heroes παρέχεται όπου είναι διαθέσιμο το YouTube.



Γίνετε συνεργάτης Hero

Ως YouTube Hero θα βοηθάτε άλλα άτομα και θα απολαμβάνετε εξαιρετικά προνόμια σε αντάλλαγμα, όπως πρόσβαση σε αποκλειστικά εργαστήρια και παρουσίαση νέων προϊόντων σε πρώτη προβολή. Αν σας ενδιαφέρει να γίνετε YouTube Hero, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Λάβετε υπόψη ότι λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων που λαμβάνονται, θα λάβουν απάντηση μόνο όσοι χρήστες πληρούν τα κριτήρια.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Πηγή: iGuRu.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης