Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το διάστημα 13-15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν από την ομοσπονδία κανό -καγιάκ αγώνες SUP στις εγκαταστάσεις του Κωπηλατοδρομίου στον Σχοινιά Οι αγώνες SUP παρουσιάζουν τρομακτική άνοδο.

Την Παρασκευή και συγκεκριμένα στον αγώνα μεγάλων αποστάσεων, προκρίθηκαν για το παγκόσμιο που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Πορτογαλία 6 αθλητές, όπου οι δύο εξ αυτών (πρώτοι) θα συμμετάσχουν με έξοδα της ομοσπονδίας.

Οι 12 αθλητές κάλυψαν απόσταση 13 χιλιομέτρων και το βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιώργος Φράγκος, Φαίδων Δούκας και Πέτρος Λαζόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αγώνες SUP συγκεντρώνουν πολλές συμμετοχές και έχουν πολύ ένταση και δράση (φωτό αρχείου)


200άρι σπριντ και πανελλήνιο πρωτάθλημα

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και ένα 200αρι σπριντ (κατηγορία14) όπου ταχύτερος όλων αναδείχτηκε ο Φαίδων Δούκας. Ακολούθησε ο Πέτρος Γκίκας ενώ στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν οι Πέτρος Λαζόπουλος και Γιώργος Κωνσταντής.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε και αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος σπριντ SUP. Νικητής στα 500 μέτρα αναδείχτηκε ο Γιώργος Φράγκος και ακολούθησαν οι Γιώργος Κωνσταντής και Φαίδων Δούκας.

Το βάθρο από τον αγώνα σπριντ 500 μέτρων. Στο ψηλότερο σκαλί ο Γιώργος Φράγκος. Δεύτερος ο Γιώργος Κωνσταντής και τρίτος ο Φαίδων Δούκας
Ο Γιώργος Φράγκος
Ο Φαίδων Δούκας (φωτό αρχείου)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης