Το νέο σκάφος της Nautica cab φέρει την ονομασία Dorado Silverado 13.7 και με αυτό το πραγματικό «τέρας» εισβάλει δυναμικά στην κατηγορία των Mega Ribs. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες πρόκειται για ένα υψηλής αισθητικής σκάφος που διακρίνεται από την αεροδυναμική σχεδίαση ενώ σύμφωνα με την εταιρία ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις μεγάλες δυνατότητες πλεύσης χάρη στην πολύ καλή σχεδίαση της γάστρας.

Το μήκος του Silverado αγγίζει τα 14.10 μέτρα ενώ το πλάτος του τα 3.70. Οι αναλογίες αυτές σε συνδυασμό με το βαθύ V στην πλώρη αλλά και στην πρύμνη, βοηθούν απόσβεση σε υψηλό κυματισμό, αλλά και πολύ υψηλές ταχύτητες cruising στους 42-48 κόμβους και τελική άνω των 55 κόμβων. Το σκάφος εφοδιάζεται με 2 x 560 hp turbo diesel κινητήρες νέας τεχνολογίας της FTP, που συνδυάζονται με άξονες επιφανείας οι οποίοι διαθέτουν και trim, για να αποδίδουν επίσης καλά στον μεγάλο κυματισμό με χαμηλές ταχύτητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο αυτό όπλο… θαλάσσης είναι εφοδιασμένο με διαιρούμενο πανοραμικό air top και διαθέτει υποδοχές για όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά gadgets όπως, Radar, Epirb (ραδιοφάρος έκτακτης ανάγκης που χρησιμοποιείται σαν σύστημα κινδύνου), Satelite Antenna, ακόμη και κρυφή ανοιγόμενη T.V. Στο sun deck κυριαρχεί ο μεγάλος τετράγωνος καναπές και υπάρχει εργονομικό έπιπλο wet bar με εστία-νεροχύτη και ηλεκτρικό ψυγείο. Στο εσωτερικό του σκάφους ο φωτισμός είναι με led νέας τεχνολογίας. Φυσικά υπάρχει τουαλέτα με ντουζιέρα καθώς επίσης και κρεβάτια, ενώ η οροφή της καμπίνας είναι ανοιγόμενη. Οι χώροι χαρακτηρίζονται από την minimal ιταλική διακόσμηση ενώ για τους απαιτητικούς πελάτες το ναυπηγείο δίνει την δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού της καμπίνας.

Ήδη τα πρώτα σκάφη έχουν προπωληθεί (στο εξωτερικό) και αναμένεται σύντομα λίστα αναμονής! Στην Ελλάδα το Dorado Silverado 13.7 εισάγει η εταιρεία Diving Marine. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της πατώντας εδώ

Δείτε εικόνες από το Dorado Silverado 13.7

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης