Διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά είναι πλέον τα Waverunners της Yamaha ή γνωστά στον περισσότερο κόσμο ως Jet Ski. Η γκάμα περιλαμβάνει από το μονοθέσιο Super Jet (όρθιο), διθέσια και τριθέσια ταχύπλοα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τα γούστα. Ενδεικτικά το Super Jet πωλείται αντί του ποσού των 8.300 ευρώ, το διθέσιο FZR SVHO 18.300 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο τριθέσιο 18.5000. Εναλλακτικά υπάρχει και το VXS (ατμοσφαιρικό) το οποίο διατίθεται με τιμή 13.900 ευρώ και χαρακτηρίζεται από την αξιοπιστία του.

Εκδόσεις για όλα τα γούστα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκδόσεις περιλαμβάνουν κινητήρες με χωρητικότητα 701 κ.εκ. (Super Jet), 1.812 κ.εκ. για την μεγαλύτερη γκάμα ενώ υπάρχουν και “μηχανάκια” με κινητήρες 1.052 κ.εκ. που προορίζονται συνήθως για τα νησιά…  Χαρακτηριστικό των νέων Waverunners είναι η αύξηση ιπποδύναμης και ροπής που φτάνει το 20% ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η κατανάλωση καυσίμου που έχει μειωθεί σε ποσοστό ακόμα και 26%.  

Ένα ακόμα στοιχείο είναι και η μεγάλη χωρητικότητα καυσίμου που αγγίζει τα 70 λίτρα και επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις χωρίς ανεφοδιασμό. Ανάλογα με τον τύπο του κάθε Jet Ski υπάρχουν χώροι για μικροαντικείμενα αλλά και στοιχεία που κάνουν ευχάριστες τις μετακινήσεις στη θάλασσα.


Για να δείτε τις εκδόσεις και τις τιμές πατήστε
ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το Yamaha Super Jet

 

 

Η σειρά FZ της Yamaha

 

To τριθέσιο SHO

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ WAVERUNNERS ΤΗΣ YAMAHA

Πολλές εκδόσεις μπορούν να φιλοξενήσουν και τρεις αναβάτες…

Το Super Jet προσφέρει μοναδικές απολαύσεις…

Αγριεμένο….

Με ένα Jet Ski μπορείς να καλύψεις μεγάλες αποστάσεις και να επισκεφτείς μοναδικούς προορισμούς…

Η σχεδίαση της νέας γενιάς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη…

Κάτω από πτουποθέσεις ένα Jet Ski μπορεί να τραβήξει και σκιέρ…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης