Ο ξενώνας  “ΒΑΣΙΛΙΚΗ” είναι ένα μικρό συγκρότημα πέτρινων κτισμάτων, αμφιθεατρικά χτισμένο απέναντι από το χωριό! Λειτουργεί καθημερινά και διαθέτει 16 ανεξάρτητα και ευρύχωρα δωμάτια (δίκλινα, δύο εκ των οποίων με υδρομασάζ και δίκλινα με σοφίτα, που έχουν δυνατότητα φιλοξενίας περισσότερων ατόμων, όλα με ξεχωριστή επίπλωση στο σαλόνι, τζάκι, μπαρ/ψυγείο, τηλέφωνο και τηλεόραση LCD), χώρο υποδοχής και αίθουσα πρωινού για τους ενοίκους. Το διακριτικό και καλαίσθητο περιβάλλον θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης!

Για το αυτοκίνητο υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης ως την είσοδο του ξενώνα και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ανάσα από τις εγκαταστάσεις του οικήματος βρίσκεται το χωριό!
Ο ξενώνας προσφέρει στους επισκέπτες την πολυτέλεια της άμεσης επαφής με την φύση και την εμπειρία της φιλικής εξυπηρέτησης.

Τόπος απόλυτης ηρεμίας, συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις, ώστε να απολαμβάνετε τη χωριάτικη αύρα της ηρεμίας, δίχως να απαρνηθείτε τις συνήθειες της πολύβουης πόλης. Εδώ θα γνωρίσετε -με την υποδοχή κιόλας- τη ζεστασιά και θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή την οικειότητα που θα σας προσφέρουν οι οικοδεσπότες του, ενώ στον πλούσιο πρωινό μπουφέ θα γευθείτε σπιτικές απολαύσεις, όπως τσάι και μέλι από τη Δίρφη, ζεστό ψωμί και φρέσκα αυγά από το χωριό και σπιτικές χειροποίητες μαρμελάδες από τις γυναίκες της περιοχής!

Στους κατόχους 4Χ4 προτείνουμε off road διαδρομές και διοργανώνονται  εξειδικευμένες εξορμήσεις και μικρά οδοιπορικά στον ορεινό όγκο της Δίρφης και την ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22280 51465, 22280 51583      

e-mail: vasiliki@dirfys.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης