Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση των μετεωρολόγων για τις επόμενες ημέρες:

Τετάρτη 25-01-2017
 
Καιρός: στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες με βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στις νότιες θαλάσσιες – παραθαλάσσιες εποχές. Χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου θα είναι κατά τόπους πυκνές.
Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέμπτη 26-01-2017

Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με παροδικές βροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια, σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά κυρίως της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.
Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε πτώση. Παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Παρασκευή 27-01-2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καιρός: νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, χιόνια σε όλα τα ορεινά-ημιορεινά, σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και στα βόρεια θα σταματήσουν.
Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και πιθανόν στο Αιγαίο 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα βόρεια.
Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

Σάββατο 28-01-2017

Καιρός: στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα δυτικά. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

Κυριακή 29-01-2017

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες.
Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης