Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση των μετεωρολόγων για τον καιρό έως την Κυριακή:

Τετάρτη: 26-10-2016
Καιρός: Στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στη βόρεια Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και από τα βόρεια θα αυξηθούν με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέμπτη 27-10-2016
Καιρός: Στην ανατολική νησιωτική χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές σημαντική μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές.
Άνεμοι: Στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε πτώση από τα βόρεια.

Παρασκευή 28-10-2016
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα πελάγη 7 και στο Αιγαίο πιθανόν 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Σάββατο 29-10-2016
Καιρός: Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και πιθανόν 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυριακή 30-10-2016
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης