Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση των μετεωρολόγων για το σκηνικό του καιρού, όπως θα διαμορφωθεί τις προσεχείς ημέρες:

Tετάρτη: 12-10-2016

Kαιρός: Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που πιθανόν πρόσκαιρα θα είναι έντονα, θα είναι κατά τόπους ισχυρά βαθμιαία και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Xωρίς αξιόλογη μεταβολή

Πέμπτη 13-10-2016
Kαιρός: Στο ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρασκευή 14-10-2016
Kαιρός: Γενικά αίθριος
Άνεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

Σάββατο 15-10-2016

Kαιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Άνεμοι:: Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε περαιτέρω μικρή άνοδο.

Κυριακή 16-10-2016
Kαιρός: Στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με βροχές και πιθανόν στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί και βαθμιαία βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης