Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Ειδικότερα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέμπτη 30-11-2017
Καιρός: Στα δυτικά με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίο Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε άνοδο.

Παρασκευή 01-12-2017
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια όπου τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πιθανώς ισχυρά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο βαθμιαία 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Σάββατο 02-12-2017
Καιρός: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα δυτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυριακή 03-12-2017 και Δευτέρα 04-12-2017
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας.
Άνεμοι: Στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο την Κυριακή το πρωί τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε βαθμιαία πτώση από τα βορειοδυτικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης