Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014. Λίγες βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας και κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηεπιρωτικά και από 16 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά οι μέγιστες στην Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα ενισχυθεί στα 6 με 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς και βαθμιαία μέτριοι 5 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης