Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, όμβρους και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρότερα στην δυτική Ελλάδα, τα νησιά του Ιονίου και το νότιο και ανατολικό Αιγαίο αλλά και όλα τα ορεινά. Οι άνεμοι που θα συνοδεύουν τις καταιγίδες θα είναι κατά περιόδους πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 11 έως 27, στην κεντρική και νότια από 15 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 25, στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 28 και στην Κρήτη από 24 έως 31.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ αλλά σταδιακά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις, σταδιακά όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και παροδικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης