Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 27 βαθμούς, ενώ στη Ρόδο η μέγιστη θα φθάσει στους 29 βαθμού Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στο Καρπάθιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ενώ νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης