Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο και κυρίως στην Κρήτη και σταδιακά στα υπόλοιπα νησιά του νοτίου Αιγαίου και μετά το απόγευμα στην Ήπειρο περιμένουμε σήμερα. Η ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), από 16 έως 26 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 14 έως 25 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), από 17 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και τοπικά στο νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μετά το απόγευμα περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα μετά το μεσημέρι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: meteo.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης