Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα και ομίχλη, κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Β. Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), από 10 έως 19 βαθμούς στην κεντρική και νότια, από 8 έως 17 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), από 11 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: meteo.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης