Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά τμήματα, στα νησιά του νοτίου και ανατολικού Αιγαίου και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα κεντρικά ή χιονόνερο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη περιμένουμε σήμερα. Η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), από 7 έως 16 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 4 έως 14 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), από 8 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 9 έως 14 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και αργότερα τοπικά στο κεντρικό Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά και γρήγορη βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης