Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση των μετεωρολόγων για το σκηνικό του καιρού, όπως θα διαμορφωθεί τις επόμενες ημέρες

Τετάρτη 14-06-2017

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα κεντρικά και βόρεια. Από το βράδυ στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα ενταθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε άνοδο.

Πέμπτη 15-06-2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καιρός: Στα βορειοανατολικά νεφώσεις με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά και πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ που βαθμιαία στο Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Παρασκευή 16-06-2017

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 17-06-2017 και Κυριακή 18-06-2017

Καιρός: Αρχικά αίθριος με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά, οπότε και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Από τις βρεδινές ώρες του Σαββάτου στα βόρεια σταδιακά τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα αυτά την Κυριακή βαθμιαία θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ από το απόγευμα της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ, που βαθμιαία την Κυριακή από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείους 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε σταδιακή πτώση από τα βόρεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης