Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση των μετεωρολόγων για τον καιρό των επόμενων ημερών:

Σάββατο 21-11-2015
Καιρός: Στα δυτικά και βαθμιαία στα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στα δυτικά οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία 7 και τοπικά μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυριακή 22-11-2015
Καιρός: Στα δυτικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους στη δυτική Ελλάδα πιθανόν να είναι ισχυρές. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στο ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη με τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Νότιοι-νοτιοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Στα δυτικά από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση και δυτικά και βόρεια.

Δευτέρα 23-11-2015
Καιρός: Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Στα δυτικά δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι-νοτιοδυτικοί5 – 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, το απόγευμα σταδιακά και αό τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη 24-11-2015 και Τετάρτη 25-11-2015
Καιρός: Στα ανατολικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή, κεντρικά και βόρεια, βόρειοι 4-5 μποφόρ και στα υπόλοιπα δυτικοί-νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Την Τετάρτη θα στραφούν παντού σε βόρειους και θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: Σε πτώση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης