Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση των μετεωρολόγων για το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες:

Παρασκευή 28-04-2017

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Σάββατο 29-04-2017
Καιρός: Στα βόρεια αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με σποραδικές βροχές. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ στα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 30-04-2017

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς.
Θερμοκρασία: Σε πτώση, θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Δευτέρα 01-05-2017 (Πρωτομαγιά)

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές στα βόρεια πιθανόν σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτη 02-05-2017
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με μεμονωμένους όμβρους στα ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης