Εδώ και πολλά χρόνια, ξεπροβάλουν από το πουθενά εταιρείες κατασκευής ποδηλάτων που χρησιμοποιούν το όνομα κάποιου μεγάλου αθλητή για να βαφτίσουν τα ποδήλατα τους. Τις περισσότερες φορές τα ποδήλατα είναι κατώτερα των περιστάσεων, απογοητεύοντας τον αγοραστή.

Όταν ακούσαμε για την CIPPOLINI το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό ήταν το άγριο βλέμμα του CIPO και γνωρίζοντας το άτομο, είπαμε δε μπορεί να είναι άλλη μια αρπακόλλα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Κατασκευή
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος στο χέρι από Ιταλούς τεχνίτες χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας carbon T1000. M46J, με το παλουκόσελο να είναι μέρος του, βοηθώντας στην αεροδυναμική. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το πιρούνι το οποίο είναι 100% carbon T1000.Το κούτελο είναι tapered και ο σκελετός μπορεί να δεχτεί είτε μηχανική, είτε ηλεκτρονική σειρά. Η μεσαία τριβή είναι BB386 βοηθώντας τα μέγιστα στην ακαμψία. Το βάρος του σκελετού είναι λίγο πάνω από κιλό και κρίνετε ικανοποιητικό. Η ποιότητα της κατασκευής είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, κάνοντας τα κινέζικα να μοιάζουν με παιχνίδια μπροστά του και τοποθετώντας τους Ιταλούς στην κορυφή.

Διάβασε την συνέχεια στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης