Στις 31 Μαρτίου 2017 θα ανοίξει η αυλαία του 6ου Motor Festival, που πλέον έχει γίνει θεσμός και καθιερώνεται ως γιορτή για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι περιμένουν με αγωνία την έναρξη του φεστιβάλ, που θα γίνει στη Σκεπαστή Νεάπολης στη Λάρισα το διήμερο 1-2 Απριλίου, με τους διοργανωτές να έχουν ήδη ετοιμάσει για την πρεμιέρα το opening party, που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαρτίου, ως ένα πρόγευμα για τα όσα θα επακολουθήσουν τις επόμενες δύο ημέρες.

Ήδη είναι έτοιμο και το νέο τρέιλερ σποτ για το 6ο Motor Festival, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα με όλα τα εντυπωσιακά σόου και θεάματα που θα υπάρξουν στο φεστιβάλ!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει να μετρά για τα καλά και άπαντες περιμένουν με αγωνία την έναρξη της διοργάνωσης, αφού όλοι οι Super ήρωες της μηχανοκίνησης, που θα προσφέρουν μοναδικά σόου αδρεναλίνης το τριήμερο των εκδηλώσεων, θα είναι εκεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας δούμε όμως τους τοπικούς σούπερ σταρ που θα κλέψουν την παράσταση στη Σκεπαστή Νεάπολης.

Από την αθλητική λέσχη ΛΑΜΚΕ θα είναι οι Χρήστος Σάιτας, Αχιλλέας Μπόχωρης, Νίκος Μπότης, Γιάννης Αυλογιάρης, Δημήτρης Κακαράντζας, Νίκος Τσιφούτης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Κώστας Κατίδης, Αντώνης και Άκης Ασμανίδης, Αχιλλέας και Αποστόλης Τσιβόπουλος, Μάκης Αγγλόπουλος, Αποστόλης Ζήσαρος, Χριστόφορος Χουλιάρας, και Δημήτρης Περήφανος.

Από τη Λέσχη της Λάρισας των 4×4 θα είναι οι Γιώργος Τσουράκης, Θεόδωρος Χονδροδήμος, Αντώνης Κουτσοδόντης και Χρήστος Ντάγκας Από τη Λάρισα στο 6o Motor Festival θα πάρει μέρος και η τρελοομάδα των Zerofucks.

Όλοι οι SUPER ήρωες ενωμένοι για ένα σκοπό, το θέαμα, την αδρεναλίνη και την ανάδειξη του μηχανοκινήτου κόσμου!!!

Το Motor Festival είναι η μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκινήτου αθλητισμού στην Ελλάδα και τελεί υπό την στήριξη αθλητικών συλλόγων, ενώ διοργανώνεται από την Εταιρεία Παραγωγής και διαφήμισης Magic Lamp.

Περισσότερα στο Coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης