Ένα ιπτάμενο υπερθέαμα στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Το Athens Flying Week, η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, πιστό για 6η συνεχόμενη χρονιά στο ετήσιο ραντεβού του, ετοιμάζεται να απογειωθεί στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα διήμερο αεροπορικό θέαμα, με προσγειώσεις και απογειώσεις σε απόσταση αναπνοής, εντυπωσιακούς ελιγμούς, εκκωφαντικούς ήχους από τους κινητήρες των F-16 και «ρεσιτάλ» ακροβατικών επιδείξεων που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Στο φετινό Athens Flying Week θα προσγειωθεί για πρώτη φορά μπροστά στο Ελληνικό κοινό, ο θρύλος των αιθέρων και πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Paragliding Aerobatic (ακροβατικό αλεξίπτωτο πλαγιάς), Horacio Llorens. Ο 35χρονος Ισπανός, τo 2012 έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Infinity Tumbling κάνοντας 568 περιστροφές πέφτοντας από το ελικόπτερο στα 6000 μέτρα πάνω από τα χαλάσματα των Μάγια, Takalik Abaj, στην Γουατεμάλα, βιώνοντας μέχρι και 6G σε κάθε του περιστροφή! Το 2016 ήταν ο πρώτος άνθρωπος που «χόρεψε» με τα χρώματα του Βορείου Σέλαος στη Νορβηγία καταγράφοντας το σε real time βίντεο!

Περισσότερα στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης