To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2017 έριξε αυλαία τον Ιούλιο, με τον συνήθη ύποπτο Monster Energy rider Παναγιώτη Κουζή να κατακτά άλλο ένα πρωτάθλημα στην κατηγορία ΜΧ1, έπειτα από μια σειρά επτά αγώνων, συγκεντρώνοντας 316 βαθμούς.

Το Monster Energy μίλησε με τον Παναγιώτη για τις εμπειρίες που αποκόμισε την εφετινή σεζόν, την ομάδα του, το Κύπελλο Ν. Ελλάδος κι άλλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω θυσιάσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια για τις προπονήσεις και τους αγώνες, αλλά το αίσθημα της νίκης τα ξεπληρώνει όλα» 

Γεια σου Παναγιώτη! Πες μας λίγα λόγια για την εφετινή σεζόν. Ποιος ήταν ο καλύτερός σου αγώνας και ποιος σε δυσκόλεψε περισσότερο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος είχαμε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα, γιατί 4 οδηγοί καταφέραμε να κερδίσουμε σκέλη στην MX1 κατηγορία. Αυτό δείχνει άνοδο του ανταγωνισμού και βασικό λόγο ώστε να προπονηθώ περισσότερο για να είμαι πανέτοιμος για το 2018. Όλοι οι αγώνες είναι καλοί και ο καθένας έχει την αίγλη του, οπότε δύσκολα μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Ο δυσκολότερος αγώνας μου ήταν στη Μεγαλόπολη εξαιτίας μιας μηχανικής βλάβης που παρουσιάστηκε. Γενικά από τότε που ξεκίνησα να τρέχω, δεν μπορώ να πω πως έχω τις καλύτερες στιγμές μου στην πίστα της Μεγαλόπολης. Κάθε φορά σχεδόν κάτι συμβαίνει!



σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης