Βαρεθήκατε το ιατρείο σας και θέλετε να του δώσετε μια νέα πνοή φρεσκάδας και εκσυγχρονισμού; Δεν σας βολεύει λειτουργικά και δεν ξέρετε πώς να βελτιώσετε την εργονομία του; Μία είναι η λύση: η ανακαίνισή του θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον τόσο για τους εσάς, όσο και για τους ασθενείς σας. Το ιατρείο θα γίνει πιο λειτουργικό καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες και θα προσφέρει αναβαθμισμένη ποιότητα υπηρεσιών μέσα από την υψηλή αισθητική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Δερματολογικό Ιατρείο, Βασ. Σοφίας, Αθήνα

Δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε και σας αγχώνει η διαδικασία; Μια ολοκληρωμένη μελέτη του ιατρείου θα σας λύσει τα χέρια! Η ανάθεση της μελέτης σε μια εξειδικευμένη εταιρεία θα σας εξοικονομήσει χρήματα και χρόνο έχοντας μια άρτια τελική πρόταση εφαρμογής. H Innovo Constructions με την τεχνική κατάρτιση και την εμπειρία ετών, αναλαμβάνει μελέτες, ανακαινίσεις και κατασκευές ιατρείων με άριστα αποτελέσματα, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε αισθητικό επίπεδο, ανταποκρινόμενα στις προσδοκίες των επιστημόνων. Η εταιρεία στηρίζοντας τον γιατρό και το λειτούργημά του, εκθέτει ορισμένες συμβουλές για μια πετυχημένη ανακαίνιση με οικονομικό τρόπο μέσω φυσικά μιας πλήρους μελέτης:

  • Καταρχήν, ο γιατρός πρέπει να έχει στο μυαλό του μια ολοκληρωμένη άποψη για το τι θέλει να αλλάξει, σε ποιους χώρους θέλει να επέμβει, τι θέλει να πετύχει με τις αλλαγές. Η ρεαλιστική αντίληψη των πραγμάτων τον βοηθάει να έχει μια γενική εικόνα του μεγέθους της ανακαίνισης, ώστε να την συσχετίσει με το ποσό, που έχει σκοπό να επενδύσει.
  • Στη συνέχεια, ο γιατρός, απευθυνόμενος στην εταιρεία αναζητάει τη σχεδιαστική υλοποίηση των ιδεών του. Για να επιτευχθεί αυτό, πρώτη προτεραιότητα του μελετητή είναι η κατανόηση των επιθυμιών και η πλήρης κάλυψη των αναγκών του γιατρού. Οργανώνονται οι σκέψεις, μπαίνουν προτεραιότητες, απαντώνται ερωτήματα. Είναι πολύ πιθανό οι επιθυμίες του γιατρού να κλειδώνονται στο πίσω μέρος του μυαλού του. Η εταιρεία μέσα από εκτενείς συζητήσεις είναι σε θέση να φέρει στην επιφάνεια κάθε βαθύτερο «θέλω». Θέτοντας ως βάση σχεδιασμού τους στόχους που θα έχουν αναλυθεί, η εταιρεία εφαρμόζει την τεχνογνωσία της, με σκοπό να δώσει αξία στην επένδυση.

Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής, Τρίπολη

  • Κατά την επίσκεψη του ειδικού για να δει τους χώρους από κοντά, το έμπειρο βλέμμα του μπορεί να διακρίνει καταστάσεις και προβλήματα, τα οποία με την πρώτη ματιά μπορεί να μην φαίνονται, μειώνοντας τις απρόβλεπτες δαπάνες. Η αποτύπωση του χώρου με λεπτομερή επιμέτρηση θα βοηθήσει στον αναλυτικό σχεδιασμό με εξατομικευμένες λύσεις και προτάσεις.
  • Ο μελετητής έχοντας στα χέρια του την αποτύπωση και προσχέδια, σκίτσα και σημειώσεις, αρχίζει τον σχεδιασμό. Ελέγχει αν η διαρρύθμιση του χώρου είναι ικανοποιητική και λειτουργική. Σε αντίθετη περίπτωση παρουσιάζει νέες λύσεις, ώστε να μην πηγαίνει κανένα τετραγωνικό του χώρου χαμένο. Οι κατόψεις συνοδεύονται από τρισδιάστατα σχέδια και φωτορεαλιστικές εικόνες για πληρέστερη κατανόηση των υλικών, των υφών, του ύφους και της συνολικής ιδέας. Σε σχεδιαστικό ακόμα επίπεδο μπορούν να γίνουν παρατηρήσεις και μετατροπές, χωρίς την σπατάλη χρημάτων και χρόνου κατά την κατασκευή του ιατρείου λόγω περιττών εργασιών (ράβε-ξήλωνε).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ιατρείο, Βάρη

  • Με την οριστικοποίηση όλων αυτών, ανάλογα με το μέγεθος της ανακαίνισης του ιατρείου, ακολουθούν οι μελέτες της θέρμανσης και ψύξης των ηλεκτρολογικών – μηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, για την εύρυθμη λειτουργία όλων των μηχανημάτων και του εξοπλισμού. Η μελέτη φωτισμού σφραγίζει την ανανέωση του χώρου, καθώς αποτελεί το κλειδί για μια ιδανική ατμόσφαιρα. Ο κατάλληλος φωτισμός μεταμορφώνει το χώρο, συνθέτει ένα περιβάλλον θαλπωρής, ισορροπίας και αισιοδοξίας, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την ατμόσφαιρα του ιατρείου και μαζί τη διάθεση γιατρού και των ασθενών του.
  • Η έμπειρη γνώμη ενός ειδικού θα βοηθήσει τον γιατρό στην επιλογή των υλικών και του εξοπλισμού που θα συνδυάζουν την ποιότητα με την εργονομία και το χαμηλό σχετικά κόστος. Πολύ φθηνά υλικά συνήθως δεν έχουν αντοχή στο χρόνο, φαίνονται ακαλαίσθητα και χρειάζονται γρήγορη αντικατάσταση, ξοδεύοντας τελικά παραπάνω χρήματα.
  • Με την ολοκλήρωση της μελέτης η εταιρεία είναι σε θέση να κοστολογήσει της εφαρμογή της στον χώρο. Έτσι ο γιατρός θα έχει έλεγχο οικονομικό αλλά και χρονικό. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα μη εφαρμογής όλης της μελέτης στην κατασκευή. Λόγω οικονομικών δυσχερειών ή έλλειψης χρόνου είναι εφικτό να κατασκευαστεί μέρος της, αφήνοντας αναμονές και υποδομές για περαιτέρω ενέργειες στο μέλλον.

Ουρολογικό Ιατρείο, Δροσιά

Συνοψίζοντας λοιπόν, γίνεται αντιληπτό ότι η μελέτη και η εκπόνησή της αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μια ανακαίνισης. Οι σποραδικές εργασίες που δεν βασίζονται σε σχέδιο κοστολογικά κοστίζουν περισσότερο, χρονικά διαρκούν πιο πολύ, με αμφίβολο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Η αντίληψη του οράματος μαζί με την υψηλή αισθητική, σχέδια, φωτορεαλιστικές εικόνες, χαμηλό κόστος, άριστη συνεργασία, πετυχαίνουν μια άψογη ανανέωση. 

Οφθαλμιατρείο, Χαλάνδρι

Innovo Constructions
Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στον Άγιο Δημήτριο στην Αθήνα. Στην διεύθυνση Γράμμου 67.
Τηλέφωνο: 210 9717925 / Φαξ: 210 9717926
Το γραφείο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 έως 17:00
Για περισσότερες πληροφορίες: 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης